Ekstra Bladet

Går efter sejr

Møllgaard:

-

Henrik Møllgaard glaeder sig over at vaere tilbage i AccorHotel­s Arena. Det har varet for laenge … Han skulle have vaeret der 24. januar i fjor, men besøget blev ligesom aflyst!

– Der var nok ikke nogen, der var mere kede af det end os – så meget kan jeg da godt afsløre. Det er en fantastisk håndboldha­l, men desvaerre sluttede VM trist og lidt for hurtigt.

– Norge er vel lige hold, I helst vil slå?

– Jo, der er noget specielt ved at spille mod Norge, efter at de er nået op på det niveau. De har virkelig noget staerkt i gang og dygtige unge spillere på vej, og de sidste to-tre år har de markeret sig staerkt og bl.a. slået Frankrig et par gange. Vi har også tabt et par gange, så det er blevet noget specielt. Måske hvad Danmark-Sverige var for år tilbage. nu det

– Det kan sagtens blive krig, selv om det er en testkamp?

– Ja, men det er selvfølgel­ig også et spørgsmål om, hvor meget holdene vil vise, og der er nok også mange, der skal prøves af i forskellig­e konstellat­ioner på begge hold.

– Men der er ingen af spillere på de to hold, der har lyst til at tabe eller er ligeglade med resultatet. Alle går efter at vinde! Henrik Møllgaard tilføjer: – Der er jo også kommet en krig uden for banen om, hvem der egentlig er bedst og størst i Norden, og det fylder selvfølgel­ig mere i en kamp mod Norge end i en mod Egypten. Det at slå en arvefjende betyder naturligvi­s også noget, hvis vi skulle rende på hinanden senere i EM-turneringe­n – så er det ikke ligegyldig­t, hvordan spillerne er kommet ud af sådan en kamp.

 ??  ?? Mikkel Hansen traenede ikke med resten af holdet, men blev i stedet behandlet og traenet af holdets fysioterap­eut, Anja Greve.
Mikkel Hansen traenede ikke med resten af holdet, men blev i stedet behandlet og traenet af holdets fysioterap­eut, Anja Greve.
 ??  ?? Lidt øvelser på gulv blev det også til.
Lidt øvelser på gulv blev det også til.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark