Ekstra Bladet

SERENA ER UDE

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Der skal findes en ny vinder af kvindernes Australian Open, når årets første grand slam-turnering spilles senere i januar.

36-årige Serena Williams har nemlig valgt at udskyde sit comeback efter at vaere blevet mor til lille Olympia i starten af september.

– Selv om jeg er super-taet på, er jeg ikke, hvor jeg gerne vil vaere, siger Williams ifølge BBC.

– Min traener og mit team har altid sagt, at jeg kun skal deltage i turneringe­r, når jeg er klar til at gå hele vejen, siger Williams.

– Jeg kan konkurrere, men jeg ønsker ikke bare at konkurrere. Jeg ønsker at gøre det langt bedre end det, og for at gøre det behøver jeg mere tid, siger Williams.

– Mindet om sidste års Australian Open er noget, jeg vil tage med mig, og Olympia og jeg ser frem til at komme tilbage, siger Williams.

Det er første gang siden 2011, at Serena Williams misser Australian Open.

Serena Williams ligger i øjeblikket nummer 22 på verdensran­glisten, hvor Caroline Wozniacki er nummer tre. Amerikaner­en har kun spillet en enkelt kamp siden før graviditet­en. Det var en showkamp mod Jelena Ostapenko i Abu Dhabi 30. december.

Taenkte på sin datter

Den kamp tabte Serena Williams med de sjove cifre 6-2, 3-6, 10-5, og efter kampen afslørede hun, at hun havde taenkt på sin datter under kampen.

– Jeg var lidt bekymret på banen. Jeg så hen på min lejr og taenkte ’er Olympia okay?’. Den første kamp er altid utrolig hård, men det gik fint, og jeg er glad for, at jeg kunne spille, sagde hun efterfølge­nde til WTA’s hjemmeside.

Serena Williams har vundet 22 grand slam-titler i karrieren, men må altså vente i hvert fald til French Open i maj med at vinde den naeste.

Selv om jeg er super-taet på, er jeg ikke, hvor jeg gerne vil vaere

 ?? FOTO: AP ?? Sidste år stod Serena Williams øverst på sejrsskaml­en i Australian Open. I år har hun meldt afbud.
FOTO: AP Sidste år stod Serena Williams øverst på sejrsskaml­en i Australian Open. I år har hun meldt afbud.
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Serena Williams med datteren Olympia, der blev født i september sidste år.
FOTO: ALL OVER PRESS Serena Williams med datteren Olympia, der blev født i september sidste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark