Ekstra Bladet

EN GRATIS OMGANG

-

Det er selvfølgel­ig sjovest at vinde i ’Hammerslag’, men bare det at vaere med er en oplevelse, mener maeglerne. – Vi er af sted en uge ad gangen, og det er naesten som at vaere på ferie, fordi vi får frataget vores telefoner, siger Lars Lyng, der tørner ud for vest-holdet.

På øst-holdet har Hanne Løye naermest legendesta­tus, da hun har vaeret med, siden Frode Munksgaard var vaert. Siden kom Peter og nu Christian Degn til.

– Det har givet nogle fantastisk­e oplevelser, og jeg har også vaeret med på rejser til Mallorca, Grønland, Rusland og England, siger Frederiksb­erg-maegleren, der ligesom de øvrige ikke får penge for at deltage:

– Men det har da absolut en reklamevae­rdi for mig. Kunderne kender mig forvejen, og det vaekker tillid, at jeg er med i et DR-program. Ingemann

DET KAN LARS LYNG

godt nikke genkendend­e til. I hvert fald i forhold til sommerhusk­øberne for i Thyborøn skal der mere end et tvprogram til at imponere de lokale.

Om den manglende betaling siger nordjyde:

– Men vi får da en hotelseng og lidt at spise. Det er skidesjovt og har givet nogle venskaber, som jeg ellers ikke havde fået. den positive

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark