Ekstra Bladet

Bor til leje

-

Hanne Løye fra Realmaegle­rne på Frederiksb­erg har vaeret med i ’Hammerslag’ siden 2002 og er netop flyttet taettere på sin ejendomsma­eglerbutik.

– Vi solgte vores villa i Charlotten­lund efter et minimalt afslag. Jeg stod selv for salget denne gang. Vi købte i 2005 og har vaeret heldige med at saelge på et godt tidspunkt.

– JEG ER BLEVET 56 ÅR,

og de to drenge er flyttet hjemmefra, så nu skal jeg vaere bypige. Min mand og jeg er flyttet ind i en 165 kvm lejelejlig­hed i to plan på Frederiksb­erg med en god udsigt.

– Vi har boet 20 år i postnummer 2920 i to forskellig­e huse, så børnene kunne vaere taet på deres skole og venner, men nu kender vi flere venner, der også er flyttet ind til byen.

– Det er dejligt ikke at skulle taenke over vedligehol­delse, men bare kunne nyde mit hjem, når jeg kommer hjem fra arbejde.

– JEG VIL SELVFØLGEL­IG STADIG

klart anbefale at købe mursten, og vi investerer også selv stadig i fast ejendom. Vi har blandt andet købt et raekkehus, som min ene søn og svigerdatt­er skal bo i. Jeg vil heller ikke afvise, at vi køber noget til os selv igen. Vi holder øje.

– Vi har indrettet os med en blanding af nyt og gammelt. Vi har gearet lidt med hensyn til møbler, da der var mere plads i huset, så vi har opmagasine­ret en del, men der skulle vaere plads til mit dejlige skrivebord. Det er et gammelt spisebord, som jeg har arvet fra min svigerfami­lie. Det er både hyggeligt og smukt.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Lyset vaelter ind i Hanne Løyes lejelejlig­hed. Den er på to etager og ligger på Frederiksb­erg.
FOTO: LINDA JOHANSEN Lyset vaelter ind i Hanne Løyes lejelejlig­hed. Den er på to etager og ligger på Frederiksb­erg.
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Der er udsigt over de mange traeer i Frederiksb­erg Have fra Hanne Løyes nye lejlighed.
FOTO: LINDA JOHANSEN Der er udsigt over de mange traeer i Frederiksb­erg Have fra Hanne Løyes nye lejlighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark