Ekstra Bladet

Overtog morfars navneskilt

-

EDC-maegleren Lars Lyng har vaeret med i omkring 70 ’Hammerslag’-programmer og er garant for et godt grin hver gang. Historien om hans hus i Thyborøn fortaelles også med et smil.

– Der skal vaere en klovn i ethvert og det er så mig i ’Hammerslag’.

– Der stod Lars Lyng på døren i forvejen på mit hus, så der kunne jeg lige så godt flytte ind. Det var et familiesal­g, for det var min bedstefars hus – han hed også Lars. Vi købte det af ham i 2008 i en familiehan­del og flyttede selv ind for fire år siden.

– Jeg kom meget hos min morfar og mormor som barn, så det var i forvejen min andet hjem. Der er en masse følelser i det hus for mig.

– Der er kun skiftet det allermest nødvendige, men nu går vi rundt om den varme grød og diskuterer, hvad vi skal gøre. Som maegler kan jeg godt lide, at folk er hurtige til at tage bolig-beslutning­er, men jeg kan godt se, at det kan vaere svaert nogle gange.

– Min kone har lettere ved at sige, at vi vaelter det eller totalrenov­erer det, men indtil nu har vi trukket pinen ud.

– DET ER IKKE SIKKERT,

cirkus,

at det er den bedste investerin­g at rive det ned og bygge et nyt. Det ville nok give mere mening på Frederiksb­erg, men i her i Thyborøn kan jeg bygge for tre millioner og risikere, at det kun er 2,5 millioner vaerd, når jeg saetter nøglen i døren første gang. Det er lidt ligesom at købe en ny bil. Men alt skal ikke styres af penge – et hus er en praktisk foranstalt­ning.

– Huset ligger godt taet på børnenes skole og havnen, som er der, hvor der sker noget i Thyborøn. Jeg vil sige, at huset er en 4’er – og det tror jeg også at min kone vil på grund af beliggenhe­den.

– Vi valgte et F1-lån (på en million, red.), og renten er da også forblevet lav, som jeg havde regnet med, men det kan vaere, at vi tager et fastforren­tet, hvis vi bygger et nyt hus, og kursen er god på et 1,5 procents lån.

 ??  ?? Lars Lyng overtog huset fra sin morfar, der hed det samme, så der var ingen grund til at skifte navneskilt­et på døren. Foto: Réne Schütze
Lars Lyng overtog huset fra sin morfar, der hed det samme, så der var ingen grund til at skifte navneskilt­et på døren. Foto: Réne Schütze
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Der er god sammenhaen­g mellem køkkenet og spiseborde­t - praecis som de fleste familier gerne vil have det i dag.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Der er god sammenhaen­g mellem køkkenet og spiseborde­t - praecis som de fleste familier gerne vil have det i dag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark