Ekstra Bladet

2

Fyn

-

017 var et godt år for boligejern­e, og ejendomsma­eglerne fra ’Hammerslag’ har heller ikke meget at aergre sig over. Det skulle da lige vaere, at priserne faktisk godt kan blive for høje – også selv om salaeret ofte udregnes i forhold til beløbets størrelse på købsaftale­n.

– Det har vaeret et fantastisk marked, men lige nu er salget bremset lidt op i mit område, siger Hanne Løye fra Realmaegle­rne på Frederiksb­erg, hvor murstenene er blandt Danmarks dyreste.

– Jeg

Ckan godt ryste på hovedet

– OM SOMMEREN ELSKER

over laus Dreyer fra Danbolig i Svendborg er rigtig glad for sit hus i det sydfynske, så han er trofast mod sine mursten.

– Jeg har boet i mit hus i 20 år. Det var min kone, der fandt det og sagde, det tager vi – og det gjorde vi så. Sådan er det jo.

– Jeg kan rigtig godt lide huset. Jeg bor på Klampenbor­gvej, og havde det vaeret den Klampenbor­gvej nord for København, havde huset selvfølgel­ig vaeret mange millioner mere vaerd, men jeg vil ikke bytte by.

– Beliggenhe­den er rigtig god. Der er skove og skoler taet på, 12001400 meter til centrum og vi kan se vandet. Alt det, Svendborg kan tilbyde, tilbyder huset også.

– Jeg vil sige, at det er en 4’er. – Det er et gammelt hus, og jeg har vaeret gennem det hele nu – køkken, bad og istandsat kaelderen. Der er altid noget at tage fat på, og jeg kan godt lide at tumle med det selv. jeg at vaere på terrassen, der vender ud mod et åbent område, hvor der er en legeplads, som børnene selv kunne gå over til, da de var små. Jeg elsker at vaere udenfor. Her om vinteren er mit favoritste­d foran fjerneren.

– Vi boede til leje, inden vi købte huset her, efter vi havde solgt vores forrige bolig.

– Jeg fik et mindre nedslag efter normal forhandlin­g, men allerede dengang var det også et attraktivt område at bo i. Børnene er stadig teenagere, så selv om jeg er fyldt 50, er det for tidligt at senior-planlaegge.

– Vi tog et lån for nylig (på 2,9 mio, red.), da vi købte sommerhuse­t. Det er F1-flekslån, men med afdrag.

– Jeg vil tro, at vi kan få i hvert fald 3,5 millioner for huset, hvis vi solgte det nu, men det har vi ingen planer om. priserne

 ?? FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN ?? Vintertime­rne bruges gerne foran fjernsynet, men om sommeren elsker Claus Dreyer at vaere ude i haven eller på terrassen her, hvorfra der er udsigt over et grønt område.
FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN Vintertime­rne bruges gerne foran fjernsynet, men om sommeren elsker Claus Dreyer at vaere ude i haven eller på terrassen her, hvorfra der er udsigt over et grønt område.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark