Ekstra Bladet

Hygge i hulen

- THOMAS JACOBSEN

Thomas Jacobsen har rundet de 30 ’Hammerslag’-udsendelse­r, men han saelger ikke selv så mange huse mere efter at vaere blevet markedsdir­ektør hos Realmaegle­rne & Boligone. Til gengaeld har den 41-årige sjaellaend­er købt et selv i Greve.

– Jeg er lige flyttet. Jeg har boet til leje i tre et halvt år, og det er måske lidt utradition­elt for en ejendomsma­egler, men jeg skulle lige maerke efter, hvor jeg var i livet, inden jeg købte igen.

– Det var en tidligere kollega, der havde huset til salg. Ud fra billederne var jeg ikke interesser­et, men han pressede heldigvis på. Det viser, at selv en erfaren maegler som mig kan have svaert ved at se potentiale­t, hvis billederne ikke er interessan­te nok.

– Det er i bund og grund måske også et kedeligt hus, men det passer godt til mig, og der er mulighed for at bygge til. Det er en god 3’er. Det er min lille hule med både loft til kip og integreret udestue.

– Området er et rigtig parcelhusk­varter, hvilket passer mig godt. Jeg er både til ligusterha­ek og Kim Larsen.

– Jeg kan gå ned til vandet på ti minutter, drengene kan cykle hen til både skole og deres mor, og så er der et par gode ekstra bygninger, hvor jeg kan rode lidt med min motorcykel.

– Det var lige til at flytte ind i – plug and play. Jeg hyrede dog et profession­elt rengørings­firma for at komme helt i bund, inden jeg flyttede ind.

i huset er mit favoritste­d. Der er et forskudt plan ned til tv-området og der haenger et par personlige malerier og Tintin på vaeggene. Her er der både plads til hygge, en laekker middag og lidt arbejde indimellem.

– Jeg er skilsmisse­far til to drenge, og min kaereste bor for sig selv med sin søn, men huset har en størrelse, så det både kan rumme os alle og ikke er for stort, når drengene er hos deres mor.

– Indretning­en er nok lidt til den maskuline side med plankebord og møbler, der kan tåle at blive brugt.

– Jeg fik forhandlet det 75.000 kroner ned. Det var de klassiske småting. Huset ligger lidt taet på en jernbane, og så kunne jeg måske slå lidt på, at husets størrelse ikke passer til alle familier.

– Jeg har valgt et lån i Jyske Bank med variabel rente (på 2.060.000 kr., red.), der svarer til en F5’er. Der er dog sat et loft på, hvis renten skulle stige, men det tror jeg bestemt ikke, at den gør i den naermeste fremtid.

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Køkkenet er overskueli­gt og praktisk. – SPISESTUEN MIDT
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Køkkenet er overskueli­gt og praktisk. – SPISESTUEN MIDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark