Ekstra Bladet

HER ER DINE FIRE NYE FERIE-VENNER

- TEKST OG FOTO: THOMAS GÖSTA SVENSSON

Det er så yndigt at følges ad. Uden tvivl. Alligevel lever mange hundredtus­ind danskere som selvvalgte eller ufrivillig­e singler. Det betyder også, at når kollegaen, vennen eller familien ikke lige har tid til at tage med på ferien, så må det ske på egen hånd.

det vaere en lidt angstprovo­kerende affaere at springe ud i, men der er absolut ingen grund til fortvivlel­se. At rejse alene har sine helt klare fordele: Du har den absolutte frihed til bo, spise og bruge dagen praecis, som du vil. Og hvis du stadig tøver lidt, har Ekstra Bladets udsendte, der selv har rejst alene adskillige gange, samlet fire apps til smartphone­n, der kan blive dine bedste nye rejsekamme­rater. De er tilmed meget pålidelige, svarer aldrig igen og giver dig altid ret. ynder at Bare gør sige det.

kendt sportsmaer­ke det – godt fordansket:

 ??  ?? FOR MANGE KAN SÅ SOM ET Ekstra Bladets udsendte har rejst alene mange gange og kender de gode fif. Dem deler han gerne ud af.
FOR MANGE KAN SÅ SOM ET Ekstra Bladets udsendte har rejst alene mange gange og kender de gode fif. Dem deler han gerne ud af.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark