Ekstra Bladet

HER KAN DU BO

-

– Du skal bo langs strandene! Det ville simpelt hen vaere en skam at rejse til Rio de Janeiro og så ikke bo på taet på de fantastisk­e strande, som byen har at tilbyde, mener udlandsdan­skeren.

– Leblon er virkelig et in-sted. Det er der, alle stjernerne vil bo. Hvis man er lidt yngre, så er der Ipanema, som er lidt mere bohemian. Og hvis man vil hen, hvor alle hotellerne er, så er det copacabana, som er lidt mere turistet, fortaeller Jan Lomholdt. Alle tre områder er placeret i en straekning langs stranden på syv kilometer, og det tager ikke lang tid at gå fra den ene ende til den anden. I forbindels­e med olympiaden skød nye hoteller op laengere inde i byen og vaek fra kysten, men de er dårligere placeret i forhold til stranden.

– Der vil jeg ikke råde folk til at bo, for så skal man have taxa eller metro for at komme til stranden. Hotellerne i de områder er lidt billigere, men du har også mere bøvl med at skulle finde ned til stranden, og det er strandene, man skal bo på i Rio. De er et must, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark