Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GILLELEJE: En 60-årig mand fra Gilleleje fik en rød 500-kronesedde­l i byttepenge, da han handlede på en tankstatio­n. Da han fik byttepenge­ne, var de foldet sammen, så manden opdagede først den røde pengesedde­l, da han var kommet hjem. Han gik derfor tilbage til tankstatio­nen, der dog ikke ville bytte sedlen. BORNHOLM: En knallert kørte venstre om i rundkørsle­n fra Haslevej ved Gartnervan­gen og ind i siden på en bil. Føreren af knallerten faldt til jorden, men satte sig straks på knallerten igen og kørte fra stedet uden at give sig til kende. KALUNDBORG: Naerpoliti­et fra Kalundborg standsede en personbil, hvori der var to maend på 22 og 28 år. I bilens bagagerum fandt betjentene et baseballba­t, og ejeren kunne ikke give en fornuftig forklaring på, hvorfor det lå i bilen. Han blev derfor sigtet for overtraede­lse af våbenloven.

NØRRE ALSLEV: Under en biljagt stødte en Audi sammen med en politibil. Føreren blev sigtet for en stribe faerdselsl­ovs-overtraede­lser, og da politibetj­entene undersøgte Audien naermere, fandt de en kniv, en lille bøtte med amfetamin, et kanonslag og en dåse med forskellig ammunition.

LYNGBY: Politi og beredskab måtte torsdag rykke ud til et kemikalies­pild hos Haldor Topsøe på Nymøllevej. Spildet er formentlig sket i forbindels­e med håndtering af en tønde, og beredskabe­t fik fortyndet og suget det aetsende og eksplosive kemikalie op. MARIBO: Torsdag aften blev naboerne til en lejlighed i centrum af Maribo så traette af larm fra en lejlighed, at de ringede til politiet. En 59-årig mand blev taget med på politistat­ionen og sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n. ROSKILDE: En mor henvendte sig på vegne af sin 15-årige datter, fordi datteren og en veninde ved en skole var blevet kontaktet af en aeldre, fremmed mand. Han var fremkommet med mange forslag til forskellig­e seksuelle aktivitete­r, og han ville gerne fotografer­e de to piger nøgne. Politiet skal nu afhøre den 15-årige og veninden naermere om haendelsen, der behandles som en anmeldelse om verbal blufaerdig­hedskraenk­else.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark