Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

I dag har du gode chancer for at smide en snue fra dig. Dit helbred bliver i hvert fald bedre end hvad, det har vaeret på det seneste. Din økonomi ser på den anden side ikke saerlig opmuntrend­e ud i dag. Dine venner vil støtte dig i løbet af dagen, men fortael kun ting videre, der omhandler dig selv.

LØVEN 22/7-22/8

Idag bør du bruge tid på at pleje dig selv. Din økonomiske situation ser ud til at forbedres, men du bør stadig holde hovedet koldt, når det kommer til at investere. Vaer selvstaend­ig og traef dine egne beslutning­er omkring økonomiske anliggende­r.

SKYTTEN 22/11-20/12

Idag kan meget vel blive en romantisk dag. Involver dig selv i aktivitete­r, der kan hjaelpe dig med at holde dit krop og sind i balance. Folk omkring dig med dårligt helbred kan komme til at påvirke dig i en sådan grad, at det vil påvirke dit forhold til dem du elsker.

TYREN 20/4-20/5

Idag skal du fokusere på at styre din vrede. Selvom pengene kan få ben at gå på, kommer der flere ind ad bagdøren så tvivl ikke. Du får travlt med at tage dig af små børn og du bliver glad for det. Undgå at blive sur på din kaereste over småting. Det vil let kunne eskalere idag.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Idag vil tingene nok ikke fungere for dig. Du kan føler dig traet og draenet for energi, så spis fornuftigt og hvil dig, når du har chancen. Brug ikke for mange penge. Hjaelp hellere din familie med det, de har brug for. Dine romantiske følelser kan idag aendres meget hurtigt.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Sørg for at gå direkte hjem efter arbejde. Der vil vaere en hel del at se til derhjemme og det er ikke i dag, du bør skuffe din partner, da han eller hun vil tage det ekstra ilde op. Dine venner vil ikke vaere saerlig venlige, hvilket skyldes en sag omkring penge.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Du bør aendre på dine kostvaner for at forbedre dit helbred. Dine udgifter vil stige og det vil genere dig. Dine børn kan gøre livet surt for dig idag. Undgå at stresse mere end nødvendigt og forsøg at løse svaere situatione­r med kaerlighed. Husk på at kaerlighed avler kaerlighed.

VAEGTEN 23/9-22/10

Idag skal du passe på med at blive frustreret. Frustratio­n kan let komme til at sløre dit sind. Spørg om lov før du aendrer på ting i dit hjem. Du vil have let ved at blive såret eller såre andre. pas på med at indgå nye aftler eller partnerska­ber.

Vandmanden 20/1-18/2

Lad din partner have plads til sig selv. Du kan let komme til at virke for anmasende eller belastende for ham eller hende i dag. Alle investerin­ger bør udskydes til en bedre dag. Din familie vil have brug for at tale med dig. Ring til dem eller afvent et opkald fra dem.

KREBSEN 21/6-21/7

Stop med at ryge idag - det er det perfekte tidspunkt! Ignorer de personer, som ønsker at låne penge af dig. Sørg for din egen økonomi og lad ikke andre styre den, da det vil kunne volde dig store problemer. Taenk dig godt om, når det kommer til kaerlighed. Ny romantik er tvivlsom idag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Idag bør du meditere eller dyrke yoga med henblik på åndelige og fysiske gevinster. En person med gode idéer vil fange din opmaerksom­hed. Du bør vaere sikker på, at personen er hvad, personen udgiver sig for. Vedkommend­e kan have ilde intentione­r. Familiemed­lemmer kan idag handle urimeligt overfor dig.

FISKENE 19/2-19/3

Idag er dagen for udendørs aktivitete­r. Og dette gerne med dem, du holder af. Det er vigtigt, at I oplever ting sammen for derigennem udvikles I sammen både fysisk og psykisk. Du kan saenke paraderne idag og lukke folk ind taet på.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark