Ekstra Bladet

Man viser sin støtte og magt

-

Det er ingen tilfaeldig­hed, at så mange rockere var samlet til bisaettels­en. Det fortaeller eksrockere­n Torben Bohnhardt, der i mange år var medlem af en støtteklub til Hells Angels. I dag holder han foredrag og arbejder med at få unge vaek fra bandemiljø­et i foreningen HeadON.

– Det er noget, man skal. Det forventes, at de forskellig­e klubber og afdelinger stiller op med x antal medlemmer, siger han.

– Det er først og fremmest et spørgsmål om at aere en falden klubbror, men ligeledes viser man sin støtte og magt ved at vaere så mange til stede.

En begivenhed som bisaettels­en i går med de mange motorcykle­r og rygmaerker kan traekke unge til rockermilj­øet. Torben Bohnhardt sammenlign­er det med det store fremmøde, man ser til rocker-retssager.

– Det har en wow-vaerdi og får unge til at taenke ’hold nu kaeft, hvis bare det var mig.’

Selv om det udadtil virker som en magtdemons­tration og manifester­ing af alliancen mellem Hells Angels og Bandidos, mener Torben Bohnhardt ikke, at det rykker noget på magtbalanc­en i det danske rocker- og bandemiljø.

– Det er jo ikke, fordi de udenlandsk­e rockere pludselig kommer til Danmark, så det vil ikke vaere noget, man frygter i en lokal konflikt, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark