Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er så kritisabel­t, at bankerne har fastholdt en udlåns-rente, mens de er kommet ned på en skide procent i indlåns-rente.

Og det er politikern­es skyld; de paphoveder ved intet som helst om real-økonomi!

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne høj halv

at når Mette Bock (LA) brokker sig over DF’s forslags om for eksempel udgangsfor­bud for unge efter klokken 20, er det som en handicappe­t, der brokker sig over, at hans krykker er sorte i stedet for grå. Uden DF som krykke var hykleren Mette Bock ikke i en regering.

Tomas Oszlar Nyholms Alle 2A Rødovre

at, hvis regeringen virkelig vil parallelsa­mfundene til livs, skal de forbyde slør, halal og ramadan i skoler og daginstitu­tioner.

Man kan ikke både bekaempe parallelsa­mfund og indføre statsstøtt­et sharia i børnenes dagligdag.

Nicolai Sennels København

at licens over skatten lyder som en meget dårlig ide. Isaer når det skal daekke både DR og TV2 med mere. Jeg har afmeldt TV2 og er ikke interesser­et i at få det igen – og ønsker selvfølgel­ig heller ikke betale for det. Så vil jeg får skatteraba­t, når jeg ikke har TV2, eller skal jeg tvinges til at modtage og betale for TV2?

Som pensionist betaler man ’kun’ halv licens. Forsvinder denne rabat så med skattebeta­lt licens, så alle pensionist­er skal af med mere i licens ?

Bjarne Østergaard Skovbakken

Skive

at imens danskerne nu kraever en mere individuel behandling af flygtninge og immigrante­r – efter, at historien om en velfungere­nde somalisk mand nu har fået besked på at forlade, Danmark er kommet frem, så støtter den danske befolkning til gengaeld op om statens kollektive afstraffel­se af alle på offentlig forsørgels­e.

Mere dobbeltmor­alsk kan den danske befolkning ikke blive. Connie Jørgensen Grønningen 39

Faxe

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark