Ekstra Bladet

Mikkel spiller heller ikke mod Frankrig

-

PARIS (Ekstra Bladet): Så har Nikolaj Jacobsen også prøvet at tabe som dansk landstraen­er!

– Det gør vel ikke så meget, når det bare var en testkamp?

– Jeg er aldrig ligeglad med at tabe, men vi havde nogle ting, vi ville arbejde med i dag – og der kan man så sige, at vi ikke lykkedes offensivt. Vi havde for få aflevering­er, før vi begyndte at angribe, vi kommer aldrig i det tempo, vi skal, så vi får ikke bearbejdet Norges forsvar. De laver alt for mange frikast på os, og så vinder vi desvaerre ikke de direkte dueller, vi plejer at vinde.

Rasmus Lauge og René Toft fandt hinanden i starten med en vis succes, men:

– Vi søger stregen alt for meget i starten af anden halvleg, og det er en direkte følge, at vi kommer bagud med fem mål. Vi har to-tre indspil, der bliver nappet med det samme, siger landstraen­eren, der bestemt heller ikke er imponeret af sit artilleri:

– Jeg er ikke tilfreds med, at vi som hold ikke formår at få vores bagspiller­e i gode situatione­r, og derfor er der jo ingen af dem, der i dag rammer det niveau, vi gerne vil have.

– Overvejede du at skifte Niklas Landin ud?

– Ja, jeg står på et tidspunkt og overvejer, om jeg skal sende Green ind, men så har han lige tre i traek i den periode, hvor vi kommer tilbage i kampen – så er det jo svaert at tage ham.

– Hvad laerte du?

– Vi laerte, at vi ikke må gå ned og spille så langsomt, som vi gjorde, og vi laerte, at mod de rigtigt gode hold, at det er dyrt at lave for mange tekniske fejl. Vi smider for mange bolde vaek.

– Kommer Mikkel i spil mod Frankrig?

– Det tror jeg ikke. Nu må vi lige se. Vi tager den søndag med fysioterap­euten, men altså. Jeg tror det ikke. Det vil vaere dumt at satse, med mindre vi får en 100 pct. klarmeldin­g, og den tror jeg ikke, vi får.

 ??  ?? En dybt frustreret Nikolaj Jacobsen var slet ikke tilfreds med isaer angrebsspi­llet.
En dybt frustreret Nikolaj Jacobsen var slet ikke tilfreds med isaer angrebsspi­llet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark