Ekstra Bladet

Mogens Palles trumfkort i stor sejr

- ANDERS FUNDER af@eb.dk

Danish Fight Night-staevnets hovedkamp fredag aften var supermelle­m v a eg t s braget mellem den tidligere WBA-verdensmes­ter Dmitrii Chudinov (20-1-2, 13 KO) og Mogens Palles p.t. staerkeste trumfkort 45-årige Lolenga Mock (41-14-1, 13 KO).

Den danske aldrende bokseveter­an var på jagt efter sin imponerend­e 11. sejr siden Danish Fight Nights begyndelse i 2015. Og det ville kraeve en pragtpr aestation at få den russiske boksestjer­ne ned med nakken.

Det var med andre ord én af 'The Danes' største udfordring­er hidtil.

Snu og erfaren

Dansker-draeberen gjorde kål på Patrick Nielsen tilbage i 2014 i Moskva, men det stod hurtigt klart, at Dmitrii Chudinov var op imod en helt anden snu og erfaren styrke i Frederiksb­erg Hallerne fredag aften.

I de første par omgange skul ledeto supermelle­m v a eg t s-krigere liges e hinanden an. Vurdere styrkeforh­oldet.

Lolenga Mock blev bokseren, der cirklede rundt om den mere stilleståe­nde russer, der kanonerede hooks og uppercuts afsted fra ringens centrum.

Boksedyste­n fik langt fra en brutal og dramatisk start. Tvaertimod. De to hårdføre boksere langede jabs ud på sikker afstand. Og var begge gode til deres indøvede undvigeman­øvre. Men det virkede til blot at vaere stilhed før stormen.

I takt med omgangene begyndte at rinde ud tog intensitet­en til. Lolenga Mock boksede klogt. Smart. Den danske bokser lod ikke sin russiske modstander komme taet ind på kroppen.

Stemningen i salen fes dog lidt ud i ingenting, efterhånde­n som kampen skred frem.

Men i 10. omgang kom der lidt liv i gemytterne. Aarhus-hjørnet i hallen med bl.a. Thomas Helmig og fruen på de forreste pladser heppede ihaerdigt på deres lokale helt.

En traet mand

Dmitrii Chudinov til gengaeld virkede som en traet mand, og flere gange spyttede han tandbeskyt­teren ud af kaeften og ned på kanvassen for at stjaele et lille tiltraengt hvil.

Lolenga Mock lod de sidste kraftanstr­engelser munde ud i et par velvalgte kombinatio­ner. Og til stor jubel fra publikum kunne han i sidste ende lade sig hylde som vinder af staevnets hovedkamp.

Med scoren 99-90, 96-93 og 96-93 var Lolenga Mock vinder med samtlige dommerstem­mer og stadig på vej mod nye eventyr.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Det blev en lang og hård fight mellem Lolenga Mock (th.)og eksverdens­mesteren Dmitrii Chudinov, men den danske veteran besejrede Patrick Nielsens onde ånd ved Danish Fight Night-staevnet.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Det blev en lang og hård fight mellem Lolenga Mock (th.)og eksverdens­mesteren Dmitrii Chudinov, men den danske veteran besejrede Patrick Nielsens onde ånd ved Danish Fight Night-staevnet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark