Ekstra Bladet

Spilleregl­erne: Nok se, men ikke røre!

-

Angels Club er en af de førende gentleman’s klubber i København og kører efter devisen: ’Nok se, men ikke røre!’ Champagnep­igerne er smukke og til fuld rådighed, men ikke seksuelt. Vil man mere end blot snakke, se et flot show og holde en fest, må den historie udspille sig et andet sted. Ifølge manager Morten Schmidt er stedets kodeks følgende:

– Vi laegger vaegt på en kultiveret opførsel og anbefaler, at gaesterne tager paent tøj på, men vi er ikke strikse med en saerlig dresscode. De fleste er velkomne, men selvfølgel­ig vurderer vores vagter, om gaesterne har en attitude, der matcher stedet. Hvis folk er for fulde, vil vi ikke have dem ind. Vi skal sørge for, at pigerne ikke bliver generet, og at gaesterne omvendt føler sig trygge. Det har vi en høj sikkerhed for

– Vi vil helst ikke bare smide nogen ud, og det gør vi heller ikke. Det er en del af min uddannelse at kunne tage en kvalificer­et vurdering af, om en gaest er til fare, gene eller ulempe for sig selv eller andre. Hvis det er tilfaeldet, må vi ikke servere noget for ham. Det er blandt de retningsli­njer, vi har udarbejdet sammen med politiet, og som vores bartendere og øvrige personale også bliver uddannet i. Og såfremt trusserne forbliver på, og at der ikke er fysisk kontakt imellem champagnep­igen og gaesten, kan champagnep­ropperne springe løs, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark