Ekstra Bladet

Klamme kålsuppe-kur

Here I come! ...

-

på overgrebs- og sexchikane­fronten er, at den amerikansk­e ambassadør i 60’erne nev den folkekaere forfatter LISE NØRGAARD

i numsen. Taenk, at folk ikke har større udfordring­er i livet!

BEDRAGERI-FRONTEN:

En 67-årig mand fra USA er nu anholdt for at have snydt folk ved at udgive sig for at vaere en prins fra Nigeria. Folk har modtaget en mail fra denne ’Nigerian Prince’, der kan meddele, at de har arvet en million dollars og derfor blot skal sende ham deres personlige bankoplysn­inger. Jamen er folk snotdumme?

NYTÅRSTALE-FRONTEN:

bare

Havde jo egentlig håbet DRONNING MARGRETHE på, at vores skønne ville bruge sin nytårstale til at meddele kongeriget, at hun vil abdicere og ikke fortsaette sin principfas­te beslutning om at blive på pinden, til hun falder af den. Når det er sagt, så har jeg stor respekt for, at hun altid kan holde en tale, der er aktuel, og som samler befolkning­en. Også selv om dronningen udtaler, at hun ’selv helst vil have noget mellem haenderne’, mens der står to hvide penis-statuer hendes på bord!

LYKKE-FRONTEN:

En anerkendt laege slår nu fast, at de mennesker, der drikker to glas vin eller øl til hverdag, får et laengere, sundere og bedre liv end dem, der slet ikke drikker. Jeg kan hermed dokumenter­e, at jeg ikke bare har et sundt og godt liv, men altså også bliver usandsynli­g gammel!

OVERRASKEL­SES-FRONTEN:

Det er godt nok CECILIE BECK modigt, når TV2-vaerten i TV2’s ’De største øjeblikke’ vaelger at gribe mikrofonen og bryde ud i sang! Det er vist tydeligt for enhver, at den skønne nyhedsvaer­t har mange talenter! Verdenskla­sse, Cecilie!

MESSENGER-FRONTEN:

Hvem er den jubelidiot uden indholdsri­gt liv, der har opfundet det der Messenger. Har vi ikke allerede masser af måder, hvorpå vi kan kommuniker­e? Det er jo snart et fuldtidsjo­b at vaere på Facebook, for pokker! Og nu da jul og nytår endelig er slut, kan vi så ikke godt blive enige om, at det også stopper med de der ubaerlige never-ending hilsner i form af engle, tykke julemaend, juletraeer, maerkelige videoer og nytårsfyrv­aerkeri, som man bliver spammet med på Messenger? På forhånd tak!

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN, MOGENS FLINDT, /RITZAU/JENS DRESLING, FINN FRANDSEN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN, MOGENS FLINDT, /RITZAU/JENS DRESLING, FINN FRANDSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark