Ekstra Bladet

RADIKALISE­RET

-

ikke til at sige, om DET ER den radikale flokfører Morten Østergaard har spist for meget risalamand­e, eller om han bare er dødtraet af aldrig at bestemme noget som helst i dansk politik.

I hvert fald stabler han sig op i partiorgan­et Politiken med drabelige krav om at straffe flygtninge økonomisk, hvis de ikke passer deres sprogunder­visning.

brutalt MORTEN FORESLÅR at tage kontanthja­elpen eller integratio­nsydelsen fra dem, hvis de skulker fra sprogunder­visningen.

De radikale var ellers imod den lave integratio­nsydelse, men nu skal den altså tages helt fra flygtninge­ne.

Det bliver en ret omfattende affaere, idet hver tredje elev i snit udeblev fra danskunder­visningen i første halvår 2017.

for at stå ’DE FÅR YDELSEN til rådighed for arbejdsmar­kedet eller for at gå i skole. Så skal de også maerke, det er alvor’, tordner den radikale gruppeform­and.

Mattias SOCIALDEMO­KRATEN Tesfaye er dermed kommet bagud i discipline­n flygtninge-bashing, så han skynder sig at bakke forslaget op.

Det efterlader Dansk Folkeparti­s charmetrol­d, Martin Henriksen, på perronen, efter at SR-toget er kørt.

Men snedig som Muhammed ramler han dette svar ud:

’Flygtninge­ne skal slet ikke have nogen danskunder­visning!’

er ØSTERGAARD­S REAKTION en radikal kaffeklub, der skal udtaenke nye slogans. Foreløbig kendes to plakatteks­ter: ’Fangerne ud af faengslern­e’ og ’Flere radikale kolbøtter’.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Radikale Morten Østergaard hoster op med et brutalt forslag.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Radikale Morten Østergaard hoster op med et brutalt forslag.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark