Ekstra Bladet

Ingen andre bruger pvc

-

Alternativ­et er det eneste parti med pvc-plakater.

Ekstra Bladet har spurgt Folketinge­ts partier, om der er pvc i de plakater, som partierne har fået lavet til kommunalva­lget.

Enhedslist­en, SF, Socialdemo­kratiet, Radikale Venstre, Venstre, de konservati­ve, Liberal Alliance og DF har alle plarer, kater lavet af den miljøvenli­ge plast polypropyl­en – kaldet PP.

Derfor skaber Alternativ­ets giftige plakat splid på venstreflø­jen.

– Den hellige, lysende glorie, som de har haft haengende over hovedet, er faldet ned over øjnene. De har tabt deres eget mål af syne, siger SF’s politiske ordfø- Karsten Hønge, om Alternativ­et.

Hønge håber, at Alternativ­et har taenkt lidt over et nytårsfors­aet.

– Vi må nu forhåbentl­ig langt om laenge helt slippe for den belaerende pegefinger og det evige praek om ’ny politisk kultur’.

– På godt og ondt er Alternativ­et et helt almindelig­t parti, mener SF’eren.

SF’s – og de andre partiers plakater – er som sagt lavet af PP, der kan anvendes til fødevarer og ikke afgiver skadelig kemi. Den kan også genanvende­s, og ved afbraendin­g bliver det til vand og kuldioxid.

 ?? FOTO: ALTERNATIV­ET ?? Mange medier skrev lystigt om Alternativ­ets selvlysend­e plakat, men nu viser det sig, at håbet er giftigt.
FOTO: ALTERNATIV­ET Mange medier skrev lystigt om Alternativ­ets selvlysend­e plakat, men nu viser det sig, at håbet er giftigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark