Ekstra Bladet

Droppet efter voldtaegts­anklager

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Den 30-årige skuespille­r Ed Westwick, der af mange forbindes med karakteren Chuck Bass i den ungdomsser­ien ’Gossip Girl’, blev i november anklaget for at have voldtaget en kollega. Kristina Cohen beskrev i et Facebook-opslag, hvordan hun for tre år siden blev voldtaget af kollegaen under et besøg i hans hjem. Efterfølge­nde gik politiet ind i sagen.

Selv har Westwick naegtet sig skyldig, men siden har endnu en kvinde haevdet, at Westwick har voldtaget hende.

Og nu får anklagerne profession­elle konsekvens­er for skuespille­ren. Han er blevet droppet fra BBC’s miniserie ’Ordeal by Innocence’, der er baseret på Agatha Christies bog af samme navn, skriver BBC. Den danske titel på bogen er ’Forsinket alibi’.

Tv-serien var ellers allerede blevet filmet, men scenerne med Westwick bliver altså taget om med en anden skuespille­r – Christian Cooke.

En anden tv-serie – ’White Gold’ – som Ed Westwick skulle have medvirket i, er ifølge tv-kanalen blevet sat på pause.

 ?? FOTO: AP ?? BBC har klippet Ed Westwick ud af miniserien ’Ordeal by Innocence’, der er baseret på Agatha Christies bog af samme navn.
FOTO: AP BBC har klippet Ed Westwick ud af miniserien ’Ordeal by Innocence’, der er baseret på Agatha Christies bog af samme navn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark