Ekstra Bladet

Pernille, 26 år og fra Naestved

- FOTO: COVERMODEL.DK

Mandage har ry for at vaere lidt sløje at sparke i gang, men sådan forholder det sig heldigvis ikke på Side 9. I dag har vi nemlig dejlige Pernille til at løfte humøret lidt.

– Jeg er ikke altid så hurtig til at opfatte jokes, og jeg vil ikke sige, at jeg har en sort humor. Jeg kan dog godt grine af pinlige ting, som man ser i tv, eller folk, der er klodsede. Men det er nok, fordi det er genkendeli­gt. Jeg har en veninde, som kan få mig til grine af de mest underlige ting. Sådan en veninde bør alle have.

Der er en saerlig oplevelse, som Pernille ikke glemmer lige foreløbig. Kombinatio­nen af Nutella og verdens aeldste trick fik nemlig skovlen under en tømmermaen­dsramt kaereste.

– Efter en fest spiste min kaereste og jeg morgenmad, og vi havde megaslemme tømmermaen­d. Jeg sagde, at min bolle med Nutella lugtede underligt og spurgte, om det bare var mig. Han snuste til den og fik Nutella i hele hovedet. Jeg var flad af grin, da hans telefon ringede lige efter, og han prøvede at vaere seriøs med Nutella i hele fjaeset. Han faldt for det aeldste trick i bogen!

jfs

 ??  ?? Det aeldste trick Nutella i fjaeset.
Det aeldste trick Nutella i fjaeset.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark