Ekstra Bladet

Gik over til fjenden

-

Loyal to Familia blev etableret i slutningen af 2013, og banden har indtil nu fremstået som en urokkelig konstellat­ion.

Men noget tyder på, at sidste års ekspansion har skabt givet anledning til utro – og det er ikke første gang, at en LTF-afdeling forlader ’broderskab­et’.

I midten af december kunne Ekstra Bladet fortaelle, at en anden tidligere toneangive­nde LTF-afdeling var blevet indrullet som en form for prøvemedle­mmer hos Hells Angels.

Kokkedal-gruppen havde siden foråret 2017 stået på egne ben efter exit fra LTF. Om de blev smidt ud eller forlod banden af egen fri vilje, står hen i det uvisse.

Opsigtsvae­kkende

At tidligere LTF-medlemmer skifter til Hells Angels er opsigtsvae­kkende, da rockerklub­ben tidligere har vaeret i krig med mange af de indvandrer­bander, som er fundamente­t i Loyal to Familia.

Det har tidligere givet gnidninger, når personer og grupper i rocker- og bandemiljø­et skifter side, men indtil videre har de tidligere LTF-medlemmers transfer til Danmarks aeldste rockerklub ikke givet anledning til uro.

Det er ikke kun interne uoverensst­emmelser, der har ramt Loyal to Familia.

Politiets indsats mod banden har sendt op mod 100 af medlemmern­e bag tremmer. Saerligt i København, hvor en stor del sidder varetaegts­faengslet i sager om drab, drabsforsø­g og for våbenbesid­delse efter cirka et halvt års blodig konflikt med Brothas-banden fra Mjølnerpar­ken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark