Ekstra Bladet

VEJVREDEN BOOMER

-

Siden 2008 er antallet af danskere, som har vaeret udsat for såkaldt vejvrede i trafikken, steget fra 24 til 35 procent. Det viser den seneste undersøgel­se fra Rådet for Sikker Trafik og Danmarks Tekniske Universite­t. da de to bilister kom til at holde for rødt i krydset Grøndals Parkvej – Finsensvej – Jernbane Allé i Vanløse med skolevogne­n imellem sig.

Kom tilbage med kniv

I situatione­n stiger overfaldsm­anden ud og går op til ofret, der ruller sit vindue ned. Overfaldsm­anden råber først lidt, men går så tilbage til sin bil – dog blot for at hente en kniv. Det ser ofret, som omgående saetter i gear for at køre vaek, men i krydset rammer han en bil og stiger derfor ud i håbet om at kunne løbe vaek. Han bliver dog kort efter indhentet af overfaldsm­anden, som stikker ham en-to gange med kniven. Efterfølge­nde stikker han af.

Ofret forsøger at komme i kontakt med overfaldsm­andens kvindelige passager, men før det lykkes, har hun allerede sat sig i førersaede­t og raeser vaek.

Politiet oplyser, at man endnu ikke har pågrebet de to, og man vil derfor fortsat gerne høre fra borgere, der kan hjaelpe.

Politiet kan kontaktes på 114

En umiddelbar­t harmløs overhaling af en skolevogn fik det til at koge over for overfaldsm­anden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark