Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Idag skal du tage den med ro. Det har vaeret en stresset periode for dig - så hold fokus på afslapning eller en hobby, der ikke kraever for megen energi. Pas på med at bruge for mange penge. Nogle personer vil love dig mere end hvad, de kan holde. Du bør ikke spilde din tid på at lytte til dem.

LØVEN 22/7-22/8

Sygdom forgår idet du har bedre tid til at slappe af og pleje dig selv. Senere i dag vil du bruge al din energi på samvaer med dine foraeldre eller familie. Økonomisk bliver dagen som forventet - ingen slinger i valsen her.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du vil krydse veje med en egoistisk person i dag. Forsøg så vidt muligt at styre udenom vedkommend­e. Brug ikke penge på ting, du ikke behøver - men det kan alligevel vaere en god idé at investere i smykker og antikvitet­er. Vaer god mod dine og andres børn.

TYREN 20/4-20/5

Få al den hvile du kan. Hvis der bliver tid til det, bør du meditere i løbet af dagen. Børn kan vaere svaere at omgås i dag, men gør alligevel dit bedste for at gøre dem glade. De sidste af dine kraefter, bør du gemme til i aften, som formentlig tilbringes hjemme i selskab med din partner.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Dagen bringer rigt med dyb og filosofisk samtale med din partner. Specielt bliver dagen gode ved din partner og dig og I får let ved at udvide hinandens livssyn og forventnin­ger til fremtiden. Pas dog på ikke at forgabe jer i hinanden - og husk jeres forholds andre sider.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Du kan let komme til at påvirke dig selv negativt ved at behandle andre dårligt. Negativ energi kommer til at svinge hele vejen rundt i dag. Nyd dagen så godt du kan - men sørg for at få bundet knude på alle løse ender. Din familie vil vaere et godt støttepunk­t i dag.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Der vil vaere en spirituel sitren i luften i dag. Du står til at få en hel del ud af at taenke dybe tanker og du vil nyde det. Planlaeg de kommende dage og find ud af hvad, du ønsker at få afsluttet nu og hvad, der kan lade vnte på sig. Dine børn kan meget vel vaere nøglen til samme overvejels­er.

VAEGTEN 23/9-22/10

Din hjaelpsomh­ed er ved at have taeret godt på dine kraefter. Det er godt at hjaelpe andre, men ikke hvis det efterlader dig komplet draenet for energi. Ejendomsha­ndel vil give et flot afkast i dag. Familie kom-sammen vil gøre dig og dem godt. Romantik bliver der ikke meget af.

Vandmanden 20/1-18/2

Det kan blive en svaer dag for dig følelsesma­essigt. Du har sandsynlig­vis brug for lidt ekstra hvile. Senere i dag bør du blive hjemme og tag den med ro. Du skal have samlet kraefterne sammen til de kommende dage. Økonomisk set bliver din dag langt fra herlig, da der kan opstå uforudsete udgifter.

KREBSEN 21/6-21/7

Dit helbred ser fint ud i dag - og dette til trods for et par travle dage. Økonomisk bliver dagen ganske god, idet du kan vaere heldig at falde over kontanter, der bare ligger og flyder på gaden. På jobbet bør du opsøge dem, du normalt ikke taler med og lytte til hvad, de har at sige.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dine valg vil kunne komme til at påvirke dine børn i dag. Brug ikke penge på ting, som du ikke behøver. Du kan vaere tilbøjelig til at dømme folk en anelse hurtigt - pas på med det. Måske de har brug for din hjaelp? Hold dig til din daglige planlaegni­ng - skyd ikke nye projekter igang i dag.

FISKENE 19/2-19/3

Hvis du har et vigtigt møde - eller noget andet vigtigt, du skal deltage ved - er der stor sandsynlig­hed for, at du vil møde en fraek person, der får dit blod til at boble.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark