Ekstra Bladet

Tv-vaert stopper efter 11 år: ’Nogle begyndte at graede’

– Det er lidt trist, men jeg er ikke tvivl om, at det er det rigtige at gøre, siger Michèle Bellaiche

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Michèle Bellaiche har siden 1998 vaeret tilknyttet TV2. Den 45-årige tv-vaert har vaeret et fast fyrtårn på kanalens populaere aftenprogr­am, men i går overrasked­e hun alle andre end de allernaerm­este venner og kollegaer ved at melde ud, at det nu efter 11 år er slut, når januar bliver til februar.

– Årsagen er simpel. Jeg har en staerk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordring­er, meddelte tv-vaerten.

Hos kollegaern­e er beslutning­en blevet mødt med forståelse krydret med tristhed.

– Nogle begyndte faktisk at graede. Det er nok ikke på grund af min person, men fordi vi gennem årene har haft et utrolig godt og unikt samarbejde, og det er jo altid svaert, når sådan noget skal stoppe, siger Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet.

Hjaelper til i weekenden

Det bliver dog ikke et totalt farvel til skaermen.

– Jeg har sagt ja til at fortsaette med at hjaelpe til på ’Go’ morgen’ i weekenden. Det er jo ikke helt det samme, men det er stadigvaek live-tv, hvor jeg kommer til at mødes med alle mulige forskellig­e, spaendende mennesker, og det er noget af det, jeg har elsket ved mit job gennem årene, siger Michèle Bellaiche.

– Hvordan tog du beslutning­en? Var det en pludselig indskydels­e?

– Nej, nej, nej. Det har vaeret over lang tid. Fra jeg fik den første tanke, til jeg er nået hertil, hvor jeg er i dag, der er rigtig langt. Det skyldes,

Jeg kommer fortsat til at kunne ses på TV2

at jeg har vaeret sindssygt glad for det, jeg laver. Det har ikke vaeret en nem beslutning, og det er også derfor, jeg ikke siger farvel til hele tv- og mediebranc­hen fra den ene dag til den anden, siger Michèle Bellaiche og tilføjer:

– Jeg kommer fortsat til at kunne ses på TV2 – til skraek og advarsel for dem, der ikke kan tåle at se mig på skaermen.

Mere frihed og fritid

Selv om 11 år i samme job kan virke som lang tid, så ser Michèle Bellaiche det ikke som noget voldsomt dramatisk.

Hun har aldrig anskuet jobbet som en livstids-ansaettels­e og glaeder sig nu bare til at få mere frihed og fritid til at forfølge andre drømme og projekter.

– Der er jo mange mennesker, der er på det samme job meget laengere, men i min branche er 11 år på samme program ikke så almindelig­t, så det er klart, at det afføder nogle reaktioner. Jeg er bare glad for, at de er positive. Jeg er ikke kommet dertil, at jeg aldrig mere skal lave tv, men jeg kan maerke, at jeg har brug for at prøve at få mere tid til andre ting, siger Michèle Bellaiche.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? På vej mod noget nyt Michèle Bellaiche til uddelingen af tv-prisen på Tivoli Hotel.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN På vej mod noget nyt Michèle Bellaiche til uddelingen af tv-prisen på Tivoli Hotel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark