Ekstra Bladet

Michèles hårde år: Misbrug og kraeft hos mine naermeste

- rms

Samtidig med nyheden om, at Michèle Bellaiche har valgt at stoppe som ’Go’ aften Danmark'-vaert, lod hun forstå, at 2017 ikke har vaeret et nemt år for hende og hendes naermeste.

I et opslag på Instagram fortalte hun åbent og aerligt:

’... sygdom har vaeret til stede omkring mig i år – både mentalt og fysisk. Det har vaeret svaert at se mine naermeste kaempe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kraeft – men det har også bragt os endnu taettere sammen som familie og som venner ...’.

Over for Ekstra Bladet ønsker hun ikke på nuvaerende tidspunkt at uddybe, hvem af hendes naermeste der har kaempet med de alvorlige udfordring­er gennem året.

– Det lyder som nogle ganske alvorlige ting. Har de vaeret medvirkend­e til, at du har truffet beslutning­en om at stoppe som ’Go' aften’-vaert?

Sygdom har vaeret til stede omkring mig i år – både mentalt og fysisk

– Nej, det har det ikke, overhovede­t. Og jeg taenker, det er et helt kapitel for sig og i virkelighe­den også nogle meget private ting, men det haenger ikke sammen med min beslutning, siger Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet.

– Du skriver, at det er blandt ’dine naermeste’. Kan du komme det lidt naermere?

– Ikke på nuvaerende tidspunkt. Det er privat, og det vil jeg gerne holde lidt for mig selv indtil videre, men jeg kan sagtens forstå, at du spørger. Hvis der kommer mere nyt i den sammenhaen­g, skal jeg nok melde det ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark