Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg vil fastholde, at jeg er konservati­v, selv om jeg mener, at det indebaerer et moralsk ansvar at tilhøre den bedrestill­ede del af det danske samfund, og at man bør baere en større del af byrden. Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at det bliver en frydens dag, når Martin Henriksen bliver sat uden for indflydels­e og må forlade Folketinge­t. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at slanger og isaer kvaelersla­nger aldeles ikke er slimede, som mange tror, og som Ekstra Bladet skrev i ’Døgnrappor­ten’ forleden. Tvaertimod er de meget behagelige at røre ved – medmindre de er ved at tage livet af en.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at det kan undre, hvor feminister­ne og alle #metoo-aktivister­nes støtte til de undertrykt­e iranske kvinder er? Har danske kvinder for travlt med at beskytte islam til at støtte dens ofre?

Nicolai Sennels København

at når jeg laeser Berlingske­s blogger Jarl Cordua, kommer jeg altid til at taenke på, at hans middelmådi­ghed aldrig er blevet fuldt ud anerkendt. Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

at historien om svenskerne, der nu skal ruste sig imod et angreb fra russerne, er et skoleeksem­pel på, at hvis et land har store interne problemer, så skal man postulere en ydre fare.

Henrik Schaufuss Hostrups Have 24 Frederiksb­erg C

at DF ikke er et hak bedre en LA. Begge partier saetter håbløse betingelse­r op, som de tror belønnes med flere stemmer fra vaelgerne. De kan godt tro om igen.

Lars M. Tjellesen Østermarie

at Yousee og Mogens Palle bør fortsaette samarbejde­t om Danish Fight Night, for det bliver aldeles interessan­t og spaendende at følge vores boksere her i 2018.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark