Ekstra Bladet

Det må få en ende

-

At kommunale direktører med lukrative fratraedel­sesordning­er skal tjene mere end to mio. kr. om året, er helt hen i vejret, og jeg mener direkte, at de stjaeler vores penge.

Mange borgmestre har inden for den sidste tid sagt, at man er nødsaget til at give så høje lønninger for at få de bedste.

Problemet er bare, at hverken jeg eller mange andre ser nogen forbedring­er hverken i kommunerne, regionerne eller staten.

Tvaertimod: Der bruges mere og mere til administra­tion (lønninger), mens der foretages den ene nedskaerin­g efter den anden på naesten alle områder. De varme haender forsvinder inden for børne-, unge- og aeldreområ­det.

Der er ikke noget at sige til, at politikerl­ede bliver større og større for hver dag. Vi traenger virkelig til en oprydning inden for det offentlige, så vi kan få frigivet midler til de dårligst stillede i dette samfund.

Afstanden mellem rig og fattig bliver hele tiden større og større.

Allan Olsson

Stuven 11

Rødvig Stevns

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Kommunaldi­rektører tjener bunker af penge, men det står skidt til i kommunerne, konstatere­r Allan Olsson.
FOTO: LINDA JOHANSEN Kommunaldi­rektører tjener bunker af penge, men det står skidt til i kommunerne, konstatere­r Allan Olsson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark