Ekstra Bladet

Lockheed Martin: Jo mere data desto bedre

-

Vicepraesi­dent i Lockheed Martin, Jack Crisler, erkender over for Ekstra Bladet, at der bliver sendt data fra F-35-flyene til virksomhed­ens hovedsaede i Texas.

Han forklarer, at den indsamlede data skal bruges til at lave analyser af, hvornår flyene får brug for reparation­er og reservedel­e.

– Desto mere data F-35-organisati­onen kan indsamle, jo bedre vil vi vaere til at forudsige behpvet for vedligehol­delse i fremtiden, siger han.

– Jo mere data vi kan analysere og dermed forbedre vores viden om fremtidige behov, desto bedre kan vi udnytte, de ressourcer vi har. Det er ligesom at laegge et budget derhjemme. Jo mere du ved om, hvad du skal betale i forsikring og så videre, desto bedre kan du forudsige, hvor meget du skal saette til side.

– Hvad mener du om, at blandt andet Norge ikke vil dele al data? Det går jo mod princippet i jeres data-indsamling ...

– Hvad Norge gør, må du spørge dem om.

 ??  ?? Jack Crisler, vicepraesi­dent i Lockheed Martin, mener, at den indsamlede data skal ses som noget positivt, fordi producente­n dermed kan analysere sig frem til, hvornår de enkelte fly har brug for reparation­er og reservedel­e.
Jack Crisler, vicepraesi­dent i Lockheed Martin, mener, at den indsamlede data skal ses som noget positivt, fordi producente­n dermed kan analysere sig frem til, hvornår de enkelte fly har brug for reparation­er og reservedel­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark