Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Der har vaeret tryk på kedlerne på det seneste, så du har brug for - og fortjent at tage den med ro. Brug tid på underholdn­ing, men gør det gerne hjemme. Der vil opstå nye muligheder for indtjening gennem dine venner, der kan gå dig rimelig hårdt på klingen, hvis du ikke lytter til dem.

LØVEN 22/7-22/8

Vaer den bedste, du kan vaere i dag. Dine foraeldre kan vaere tunge at danse med. Forsøg at se det hele fra deres perspektiv og se så, om hele situatione­n i virkelighe­den er selvforsky­ldt. Du kan vaere som et siv i vinden derhjemme og det vil komme til at gå din partner på nerverne.

SKYTTEN 22/11-20/12

Gør en ekstra indsats i forhold til dit helbred og taenk over hvad du spiser. Det betyder uendeligt meget for din krop og dit sind. Du vil glaede dig selv ved at pleje dig selv. Ønsket om at tjene hurtige penge, kan gå ud over din fokus på arbejdet.

TYREN 20/4-20/5

Idag kan du blive utryg og dette vil forstyrre din balance - men en god ven vil vaere der for dig og hjaelpe dig gennem det. Brug din yndlingsmu­sik til at slippe af med overflødig­e spaendinge­r i dit sind. Du er tilbøjelig til at forkaele dig selv mere, end du bør idag, hvilket kan påvirke dine projekter.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Der vil vaere gevinst i dag på baggrund af dit hårde arbejde over den seneste tid. Tag den med ro og accepter, at det en gang imellem godt må gå langsomt hvis bare der er tid til det. Taenk over nye idéer og laeg planer sammen med dem, du stoler på og holder af.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, bør du fokusere på dit helbred. Snup et glas vin til aftensmade­n og undgå al bekymring og negativite­t. Investerin­gsmulighed­er kan synes attraktive, men der vil vaere en bagside ved dem. Din familie vil i dag vaere yderst hjaelpsomm­e over for dig.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Brug dagen på at vaere den bedste, du kan vaere. Både på jobbet og i privaten. I løbet af dagen kan der opstå problemer mellem dig og dine foraeldre. Forsøg at betragte hele situatione­n fra deres synsvinkel. Din partner har svaert ved at regne dig ud i dag, hvilket kan gøre ham eller hende frustreret.

VAEGTEN 23/9-22/10

Giv din partner plads og tid til at vaere sig selv. Vedkommend­e kan vaere meget frustreret for tiden. Taenk dig om før du investerer penge. Du og din familie kan have det svaert sammen i dag, men du vil have det fint med din partner. Tag ethvert øjeblik mellem jer til dig og gem mindet for evigt.

Vandmanden 20/1-18/2

Henover dagen kan du opleve mindre følelsesma­essige kortslutni­nger. De kommer på grund af stress og mangel på hvile. Brug aftenen på at restituere og samle energi sammen, så dit nervesyste­m atter kan fungere optimalt. En skraentend­e økonom kan volde dine projekter problemer privat.

KREBSEN 21/6-21/7

Det bliver en super god dag for dig. Du vil finde på nye tiltag, der kan forbedre dit helbred som f.eks. aendring af kostvaner eller motion. Dine udgifter vil samtidig stige, men det vil vaere det vaerd. Dog vil du bekymre dig yderligere omkring din privatøkon­omi.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du kan føle dig rådvild og fortabt, hvilket stammer fra fortidens forkerte beslutning­er. Husk på, at du intet kan aendre på valg, du har truffet før. Du kan ikke rejse i tiden. Accepter din situation og kom videre i teksten, hvilket kan blive svaert, når du ikke ved hvilken vej, du skal gå.

FISKENE 19/2-19/3

Hvis du har et alkohol misbrug eller blot knap så gode drikkevane­r, er dagen perfekt til at gøre op med problemet. Alkohol bringer intet godt med sig. Det er en depressiv substans i sig selv og den giver dig flere handicap, end man kan taelle til. Godt afkast ved investerin­g i ejendomme er i kortene.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark