Ekstra Bladet

FLYVSKE NADIM

NADIA har et skema, som kan gøre enhver anden forpustet, og lige nu er der enorm fart på

- JONAS RYEFELT jry@eb.dk

Lørdag fik hun prisen som Årets Forbillede ved DR’s store sportsshow, søndag scorede hun i sin debut for Manchester City, og i går fløj hun atter til Danmark.

Nadia Nadim er som bekendt ikke kun fodboldspi­ller. Hun har mange jern i ilden, og nu står hun simpelt hen over for en eksamen på 12. semester af laegestudi­et.

Ekstra Bladet fanger den ambitiøse fodbold-darling i lufthavnen på vej mod Danmark.

– Det har vaeret en travl uge, erkender hun.

– Jeg er stolt over at blive kåret til Årets Forbillede. Der blev jeg lige endnu mere bevidst om, at folk ser op til mig. Jeg prøver bare at vise, at man kan komme langt, hvis man arbejder hårdt.

Efter kåringen drog hun mod England for at spille sin første kamp for storklubbe­n, og det blev til en scoring efter bare fem minutter på banen. En smuk start på en forhåbentl­ig stor saeson.

Personligt vil jeg gerne i en Champions League-finale

– Vi er med i alle turneringe­r, og vi går efter at vinde dem alle. Sådan er det. Personligt vil jeg gerne i en Champions League-finale, og for at vi kan komme derhen, skal jeg score mål.

Midt under interviewe­t må den 30-årige City-spiller lige bede om en pause. Hendes telefon skal lige vise boarding-kortet, før samtalen kan fortsaette­s.

Benhård fødselsdag­sgave

Holdkammer­aterne har taget godt imod den danske angriber, men traeningsm­iljøet er lidt anderledes end det, hun er vant til.

– De traener meget intenst, og der er konkurrenc­e på alle pladser. Det er højt niveau, siger hun og forklarer, at hun ikke ligefrem fik den bedste fødselsdag­sgave af klubben.

2. januar fik hun og resten af holdkammer­aterne en bip-test serveret ...

Lige nu bor hun på akademiet, og det har givet hende en god start, mens der sker så meget.

– De passer godt på mig, og der bliver serveret tre måltider om dagen. Så jeg har haft tid til at laese, siger hun og fortaeller, at hun skal på lejligheds­jagt i naeste uge.

Adspurgt om det hektiske program er hun dog kølig som saedvanlig:

– Du ved, hvordan det er med mig, siger hun med et grin.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark