Ekstra Bladet

Voldtog ung pige på massagebri­ks

- LOUISE SVANE PEDERSEN lsp@eb.dk

En boksetraen­er fra en sjaellands­k bokseklub er kendt skyldig ved Retten i Lyngby i voldtaegt, andre seksuelle forhold og blufaerdig­hedskraenk­elser mod en dengang 14-15-årig pige på gerningsti­dspunktern­e i 2014, skriver sn.dk.

Manden er blevet idømt et år og ni måneders faengsel. Han er også dømt til at betale en erstatning på 50.000 kroner til den nu 18-årige kvinde.

Retten i Lyngby har midlertidi­gt frakendt manden retten til erhvervsma­essigt eller i forbindels­e med fritidsint­eresser at beskaeftig­e sig med børn og unge under 18 år

Boksetraen­eren skulle have begået seksuelle overgreb på pigen efter endt traening. Han ville give den afklaedte pige massage, hvorefter han så har kraenket hende seksuelt. En gang er massagen endt med, at han har voldtaget hende på briksen.

To gange har han voldtaget hende i sin private bopael, hvor han har lokket hende ind i sovevaerel­set og forgrebet sig på hende.

Ankede dommen

Den nu dømte boksetraen­er valgte sammen med sin forsvarer, Martin Leth Hansen, at anke dommen på stedet.

– Vi er meget uenige i dommen, og vi må konstatere, at der med en 2-1-afgørelse i dommerpane­let også har vaeret uenighed. Så der er al mulig grund til at anke sagen og håbe og tro på et andet resultat i landsrette­n, sagde Martin Leth Hansen ifølge sn.dk.

Anklager Christina Schønsted ønskede den dømte boksetraen­er varetaegts­faengslet, indtil sagen skal i landsrette­n, men det afviste Retten i Lyngby.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Boksetraen­eren, der blev dømt ved Retten i Lyngby, har anket til landsrette­n.
FOTO: KENNETH MEYER Boksetraen­eren, der blev dømt ved Retten i Lyngby, har anket til landsrette­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark