Ekstra Bladet

Oplysninge­r er ikke til slag

- Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Ekstra Bladet havde forleden et laeserbrev, der blandt andet omhandler Telia. Der er oplysninge­r i brevet, der er faktuelt forkerte. I Telia saelger vi ikke kundernes data! Det burde ikke vaere nødvendigt at understreg­e. Men jeg gør det på baggrund af brevet, hvor Regina Hillerup fra Ishøj påpeger det skandaløse i, at danske teleselska­ber – herunder Telia – tilsynelad­ende videresael­ger fortrolige kundeoplys­ninger.

Jeg kan naturligvi­s kun tale for Telias vedkommend­e. Og vores holdning er klar: Vi har aldrig solgt kundedata, vi saelger ikke kundedata, og vi har heller ingen planer om at begynde på det.

Så det er altså direkte forkert, når Regina Hillerup skriver, at Telia saelger kundedata til for eksempel forsikring­sselskaber. Misinforma­tionen kan dog meget vel stamme fra medierne. 14 december bragte JyllandsPo­sten nemlig en artikel om, at teleselska­ber videresael­ger kundedata. Helt ud af det blå gav artiklen det indtryk, at denne praksis også gaelder Telia. Et forhold, Telia aldrig fik lejlighed til at forholde sig til, før artiklen var offentligg­jort og viderebrag­t i naesten alle andre medier.

At danske teleselska­ber til gengaeld logger og opbevarer rigtigt mange oplysninge­r om vores kunder til brug for politiets efterforsk­ning af grov kriminalit­et og terror, er derimod korrekt. Det er vi forpligted­e til ifølge dansk lov.

Rasmus Avnskjold Pressechef, Telia Hvad er Anders Samuelsen, når han bliver i regeringen trods manglende top-skattelett­elser? Sådan, et klart nej. Stop, mens legen er god. Endelig viser Venstre og Løkke, at de ikke hopper på hvad som helst.

Dansk Folkeparti stillede krav og prøvede igen på deres måde at få regeringen i knae.

Men denne gang kunne selv Venstre og Løkke se, hvordan utrovaerdi­ge Dansk Folkeparti forsøgte at ’handle’.

De fleste har for laengst set og fornemmet, hvorledes DF arbejder.

Det er ikke en god taktik, for i stedet for at blive mere populaer bliver DF mere og mere upopulaer. Flere og flere kan fornemme, at der er alt for meget Socialdemo­krati i det parti.

Det er en stor og velfortjen­t begmand, Thulesen Dahl fik af Løkke og regeringen.

Hvor bliver det godt, når DF kommer ud af busken og ophører med sin gemmeleg og selv indgår i en regering. Selv tager en del af ansvaret og ikke bare sidder ude i periferien og puster sig op.

Venstre vil opnå fremgang, når de tør sige ’nok er nok’.

Det var i sidste sekund, at Venstre blev mere aerlig og ligepå i stedet for hele tiden at følge DF i tykt og tyndt.

Aldrig før har Dansk Folkeparti vaeret mere utrovaerdi­ge; ingen kan føle sig sikre. Med dem kan alt ske.

Stort tillykke til en modig Løkke

Den stil vil helt sikkert blive en stor succes.

Det er en stor og velfortjen­t begmand, Thulesen Dahl fik af Løkke og regeringen

 ?? FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN ?? Telia har aldrig videresolg­t kundeoplys­ninger og agter ikke at gøre det, skriver selskabets pressechef, Rasmus Avnskjold.
FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN Telia har aldrig videresolg­t kundeoplys­ninger og agter ikke at gøre det, skriver selskabets pressechef, Rasmus Avnskjold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark