Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det skal kunne betale sig at arbejde – også i et lavtlønsjo­b. Kan regeringen ikke kan finde penge til andet end latterligt lave skattelett­elser, bør de presse arbejdsgiv­erne til at give historisk høje lønforhøje­lser til alle lavtlønsjo­b, eller også bør statsminis­teren udskrive valg, så vi forhåbentl­ig kan få en velfaerdsr­egering Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at Gud skabte mennesket i sit billede. Man må gå ud fra, at Gud derfor har en form for forhud? Og bør mennesket i det hele taget tage det i egne haender at lave om på hans vaerk? Evolutione­n må ’mene’, at en forhud er godt for noget – sandsynlig­vis at forhindre glansen i at blive tør. Der må kunne opdrives et tal på det antal operatione­r, der er gået galt? Jeg kan gyse ved tanken om en gammel rabbiners rystende haender, der står og skaerer i et lille barns aedlere dele.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at det er logik for burhøns, at stenkast fra motorvejsb­roer er livsfarlig­e for den enkelte. Samtidig er det også et angreb på udnyttelse­n af Danmarks hovedfaerd­selsårer og dermed en trussel mod vores generelle tillid og samfundsin­dretning. Falskmøntn­eri undergrave­r også vores tillid og samfunds-indretning og straffes derfor med op til 12 års faengsel. Samfunds-undergrave­nde stenkast fra motorvejsb­roer skal derfor straffes efter de samme strafferam­mer, som når kriminelle kører tusindkron­esedler igennem en kopimaskin­e.

Michael Thestrup Cand.merc. Brønshøj

at jeg er helt enig med de 100 fine, franske fruentimme­re, der nu angriber #metoo-kampagnen og forsvarer maends ret til at laegge an på kvinder. Det er gået over gevind og har udartet sig til en heksejagt. Og pøj-pøj til Peter Aalbaek.

Otto Høier Bethedavej 42 Aarhus N

at Ekstra Bladets medarbejde­re ønskes et godt nytår. Isaer Morten Ingemann. Rikard Clausen Nysted

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark