Ekstra Bladet

Miss Moneymaker

-

Så leverede hr. Poul Volderslev lige et serve-es med indlaegget om kyniske Caroline Wozniacki i avisen i søndags. Han har ret i kritikken af den beregnende tennis-darling. Selv om Caroline valgte den tyndt besatte turnering i Auckland, så tabte hun endnu en gang en finale. Hendes sejr i saesonfina­len er heller ikke så imponerend­e, som den bliver lagt ud som. Hun var bare den mest motiverede. De rigtig store navne var maettet af årets kampe. Hos herrerne var det også en af de mindre gode, der vandt.

Caroline burde skifte kaelenavne­t ’Miss Sunshine’ ud med’ Miss Moneymaker’. For det er det eneste, det drejer sig om; samle billige point til verdensran­glisten og score lette penge.

Jeg er glad for, at det blev Victor Axelsen, der fuldt fortjent løb med titlen som årets sportsnavn. Caroline var nomineret af en eller anden grund. Havde hun vundet , havde det vaeret en lige så stor skandale som dengang, hun fik lov til at baere Dannebrog ved OL, selv om hun ikke engang var berettiget til at deltage ved dette OL.

Men heldigvis tog Axelsen stikket hjem. Caroline gider jo ikke engang stille op for det danske tennisland­shold, ingen interesse.

Pinligt var det at se hende på åben skaerm udtale sig om ’ude godt, hjemme bedst’. Hun overrender da ikke sit faedreland, eller mente hun Monaco? Det er mig en gåde, at hun fylder så meget i medierne. Der skrives side op og side ned. Selv når hun taber, skriver sportsjour­nalisterne og tenniseksp­erterne lovprisend­e ord, og undskyldni­ngerne er mangfoldig­e. Det er til at kaste op over i lårtykke stråler. Al den falden på halen over en tennispige, som aldrig har praesteret det helt store. Vel er hun en god spiller, men så er hun heller ikke bedre.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Leif Lemcke mener, Caroline Wozniacki får alt for meget omtale og ros.
FOTO: LINDA JOHANSEN Leif Lemcke mener, Caroline Wozniacki får alt for meget omtale og ros.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark