Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

I dag kan du med stor fordel drømme dig vaek. Ikke at det bør gøres hver dag, men dagen i dag byder på meget lidt spaending for dig. Undgå overforbru­g af fedtstoffe­r og taenk på hvad du propper i munden. En misforståe­lse mellem dig og din partner kan give aftenen en slatten stemning.

LØVEN 22/7-22/8

For megen negativ tankegang kan gå hen at skade dig selv. Hold dig fra at kritisere andre. Alle laver fejl - lad dem selv finde ud af det i dag. Du vil få en central rolle i at løse en mindre konflikt iblandt din familie senere.

SKYTTEN 22/11-20/12

Nyd dine venners selskab i dag. De er de eneste, der ikke vil lave for megen sjov med dig. Vaer yderst påpasselig når du jonglerer med din penge - i dag vil du let kunne tabe det hele på gulvet. Højdepunkt­et bliver en aften i selskab med ham eller hende du elsker.

TYREN 20/4-20/5

Dine børn vil virke lindrende på dig, så tilbring så meget tid med dem som muligt. Stigende udgifter kan vende dine mundvige nedad, men masser af sjov og opmuntrend­e samvaer med din familie vender dem hurtigt opad igen. Tingene flasker sig for dig, når du bruger din charme og dit intellekt.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Fjern fokus fra frygt før frygten faelder dig. Taenk positivt og koncentrer dig om de ting i din tilvaerels­e, der bringer dig glaede. Hvis din frygt først får overtaget, bliver den svaer at slippe af med igen. Spekuler ikke for meget over din økonomi eller over hvad, di kan bruge dine penge på.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Dagen byder ikke på stor spaending. Husk at tøjle din kedsomhed og aendre den til noget postivt, før den selv aendrer sig i den forkerte retning. Der vil, når dagen er slut, ikke vaere sket saerlig meget. Hold inde med investerin­ger og andre økonomiske sats. Tilbring så meget tid med din familie som muligt.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Din økonomi ser god ud. Brug tid på dit barn senere i dag. Det har brug for din omsorg og måske endda hjaelp. Din partner har store forventnin­ger til i aften, hvor I kommer til at ses. Overrask ham eller hende med en lille gave eller noget andet, som du ved vil glaede vedkommend­e.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag bliver glimrende til at nå i kontakt med din mere spirituell­e side. Økonomisk vil du på den ene side have svaert ved at følge med- mens du er heldig i at dine lykkestjer­net smiler til dig på den anden.

Vandmanden 20/1-18/2

Du bør ikke stikke naesen for meget i din partners private affaerer. Han eller hun kan let blive vred på dig. Tag dig af dine egne ting istedet. Du har ganske fint styr på hvad, folk omkring dig forventer fra dig, men pas på du ikke skuer dem for meget med hårene. Omgiv dig med din familie og børn senere.

KREBSEN 21/6-21/7

Dine staerke og mere kontrovers­ielle holdninger til ømme emner, kan bringe skam over folk omkring dig. Husk altid på at taenke over hvem, der er i lokalet, når du udtaler dig skarpt og kompromisl­øst. Hvis du bruger dine kreative egenskaber ordentligt i dag, kan du udrette store ting.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Pas på med at køre dig selv for hårdt i dag. Du har brug for hvile og dit immun forsvar er i knae. Spis fornuftigt og rettidigt og få godt med hvile. Hvis du holder et lavt - men konstant tempo, kan du alligevel nå en del af dine mål. Tal med dine venner og laeg kortene på bordet.

FISKENE 19/2-19/3

Du kan vaere i syv sind omkring hvorvidt eller ej, du skal følge op på romantiske signaler på kontoret. På den ene side kan det vaere at du og vedkommend­e kan få et skønt forhold til hinanden - og på den anden side kan det volde jeg begge problemer at give det et forsøg.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark