Ekstra Bladet

Spray dit ansigt med peberspray

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

En 25-årig mand fra Herfølge blev onsdag aften truet med en pistol til at spraye sig selv i ansigtet med en peberspray, oplyser Midt- og Vestsjaell­ands Politi.

Den 25-årige blev klokken 20.35 kontaktet af to personer, der pressede ham op ad en bil på Lidemarksv­ej i Herfølge. Her trak den ene mand en pistol og tvang den foruretted­e til at trykke på peberspray­en.

Efterlyser vidner

Den unge mands bil blev efterfølge­nde overhaeldt med benzin og forsøgt antaendt uden held.

– Det er et vidne, der ringer og anmelder sagen til os, og vi tager selvfølgel­ig ud med det samme, siger Carsten Andersen, kommunikat­ionschef i Midt- og Vestsjaell­ands Politi.

De to gerningsma­end kørte i en sort Audi, men ellers har foruretted­e ikke kunnet give et yderligere signalemen­t af de to maend. Politiet kender heller ikke motivet for den mystiske afstraffel­se.

– Det er en lidt maerkelig sag, hvor vi meget gerne vil høre fra vidner, som kunne have set den her Audi i området eller selve episoden, siger Carsten Andersen.

Et travlt døgn

Kriminalte­knikere fra Midtog Vestsjaell­ands Politi var onsdag aften til stede på Lidemarksv­ej for at sikre spor i sagen. Et større område omkring bilen blev efterfølge­nde afspaerret og undersøgt.

Samme dag udspillede sig andre bemaerkels­esvaerdige begivenhed­er i politikred­sen, der dog har vist sig ikke at haenge sammen.

I Køge rykkede politiet ud efter en anmeldelse om, at nogle personer opførte sig mistaenkel­igt, og at ’noget måske var under opsejling’. Men politiet anholdt ikke nogen.

Tidligere på dagen havde samme politikred­s afspaerret et stykke af Sydmotorve­jen mellem Herfølge og Lellinge syd for Køge, hvor politiet afsøgte et område med hunde. Det er fortsat hemmeligt hvorfor.

 ?? ARKIVFOTO: JONAS OLUFSON ?? En lidt maerkelig sag, lyder det fra politiet.
ARKIVFOTO: JONAS OLUFSON En lidt maerkelig sag, lyder det fra politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark