Ekstra Bladet

Dansk angriber skifter til Holland

- OLE HOFFSKOV, TIPSBLADET MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Den unge angriber Emil Riis Jakobsen forlod i 2015 Randers FC og Danmark for at prøve lykken i engelske Derby, men han kommer naeppe til at få sin debut for klubben. Til sommer udløber hans kontrakt, og resten af indevaeren­de saeson skal han spendere i Holland.

19-årige Emil Riis Jakobsen på 190 centimeter skifter således til VVV Venlo, der ved vinterpaus­en er nummer 10 i AEresdivis­ionen. Danskeren har underskrev­et en lejeaftale frem til sommer, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Emil Riis Jakobsen traenede med i VVV Venlo før jul, og her gjorde han altså så godt et indtryk, at klubben nu har valgt at tilknytte ham på en lejeaftale.

– Han er en aegte angriber, målfarlig og god at bringe ind i slutningen af saesonen, lyder det fra Venlos manager, Stan Valckx, på klubbens hjemmeside.

I Derby scorede danskeren sidste forår seks gange i otte kampe for U23-holdet i Derby

Voksne maend

– Det er reservelig­aen og voksne maend, man møder. Da vi spillede på Old Trafford i efteråret, var tempoet enormt højt, sagde den danske angriber til Ekstra Bladet i marts, inden han forklarede, hvordan det var at spille på så stort et stadion.

– Urealistis­k! Der gik noget tid, før det gik op for mig. Mine foraeldre havde vaeret inde og se stadion en måneds før. Og nu spillede jeg der. Der kan vaere … 80.000? Måske var der 1000, der så os, fortalte han.

Angriberen var også med på det danske U19-landshold mod Tyskland i april. I alt er han noteret for ti U-landskampe for Danmark.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Emil Riis Jakobsen med fortid i Randers skifter til den bedste hollandske liga.
FOTO: ALL OVER PRESS Emil Riis Jakobsen med fortid i Randers skifter til den bedste hollandske liga.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark