Ekstra Bladet

Skal giftes til sommer

-

Justitsmin­ister Søren Pape Poulsen kan give sin forlovede, Josue Medina Vasquez, et nyt kørekort i morgengave. Den konservati­ve leder skal nemlig giftes med Vasquez ved et stort anlagt kirkebryll­up i Viborg Domkirke til sommer.

Det bliver kulminatio­nen på Pape og Vasquez’ forhold, som Ekstra Bladet som de første kunne beskrive under Det Konservati­ve Folkeparti­s landsråd i september 2014.

Mødtes i Bruxelles

Dengang annoncered­e en storsmilen­de Søren Pape Poulsen, at han og Josue Vasquez havde vaeret sammen siden året før, hvor de havde mødt hinanden i Bruxelles.

– Siden snakkede vi meget sammen, og jeg inviterede ham til Viborg, hvor han fulgte mig en uge. Og i løbet af den uge skete det, der nogle gange sker, når mennesker har sympati for hinanden, fortalte Pape dengang.

Josue Medina Vasquez stammer fra Den Dominikans­ke Republik. Her er den 32-årige dominikane­r af politisk slaegt. Josues onkel er nemlig tidligere praesident i den caribiske stat.

Første homoseksue­lle formand

Søren Pape Poulsen er den første åbent homoseksue­lle konservati­ve partiforma­nd.

Da han trådte til som leder af de konservati­ve i 2014, gav han i et interview med Fyens Stiftstide­nde udtryk for, at hans seksualite­t blot var en del af ham.

– Jeg er homoseksue­l. Men det er jo bare én del af mig, lød det fra Pape, der efterfølge­nde udtrykte en undren over interessen for hans seksualite­t.

 ?? FOTO: NANNA NAVNTOFT/RITZAU SCANPIX ?? Søren Pape Poulsen og hans forlovede, Josue Medina Vasquez, i højt humør under Det Konservati­ve Folkeparti­s landsråd.
FOTO: NANNA NAVNTOFT/RITZAU SCANPIX Søren Pape Poulsen og hans forlovede, Josue Medina Vasquez, i højt humør under Det Konservati­ve Folkeparti­s landsråd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark