Ekstra Bladet

Afviser diskrimina­tion

-

En af de virksomhed­er, som Mads Mortensen har vaeret til samtale i, er S-Engros, der saelger fødevarer til profession­elle erhvervsdr­ivende. Her husker hr-ansvarlig Anja Breum godt Mads Mortensen, men hun afviser, at deres afslag skulle vaere på baggrund af hans handicap.

– I S-Engros saetter vi pris på forskellig­hed. Vi tror på, at alle har noget, de kan byde ind med til jobbet og faellesska­bet i vores virksomhed. Samtidig er vores fokus naturligvi­s at vaelge den bedste kandidat hver gang, vi leder efter en ny kollega.

– Så hvis man søger et job hos os, og ikke får det, betyder det, at man har vaeret en del af en staerk ansøgerfel­t, hvor en anden kandidat har vaeret det bedste match til stillingen, skriver hun i en mail til Ekstra Bladet.

Det er vanvittigt

Hos en af Danmarks største fagforenin­ger er man fortørnet over, at en arbejdsvil­lig person som Mads Mortensen kan få så mange afvisninge­r, siger Søren Heisel, der er forbundsse­kretaer hos 3F til Ekstra Bladet:

– Det lyder vanvittigt og understreg­er vores pointe om, at der i Danmark ikke er mangel på haender, men at der godt kan vaere mangel på kompetence­r indenfor afgraensed­e områder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark