Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Liberal Alliances politikere på Christians­borg skal vaere oprigtig glade for, at de aldrig har vaeret tillidsrep­raesentant­er på en rigtig arbejdspla­ds. En tillidsrep­raesentant, der før en overenskom­stforhandl­ing havde lovet det samme som LA uden at holde det, ville vaere blevet vaeltet ved en hurtig, ekstraordi­naer generalfor­samling.

Kim Hansen

Herlev

at forestilli­ngen om et ’økonomisk råderum’ til skattelett­elser i en situation med kontinuerl­ige underskud på statsbudge­ttet siden 2008 og akkumulere­nde statsgaeld er absurd. Det er vist snarere et ny-akademisk fantasi-foster født på statskunds­kab af den type akademiker­e, der aldrig har lavet noget fysisk. Gad vide, hvor meget vi egentlig kunne skattelett­es, hvis vi undlod at uddanne nyttesløse akademiker­e?

Lars Theilade

Valby Langgade 49 Valby

at man aldeles ikke er fattig, når man er på kontanthja­elp. Jeg har selv vaeret på kontanthja­elp, og jeg følte mig ikke som en fattig stakkel. Vi kunne godt her i dette land vise lidt ydmyghed. Vi har verdens bedste sociale sikkerheds­net, men man skal yde, før man nyde – ikke bare kraeve ind uden at yde noget til gengaeld. Den holding har desvaerre floreret i alt for mange år takket vaere venstreflø­jen.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense

at det i grunden er ufatteligt, at jøderne, som i deres tro mener, at Gud skabte mennesket, er så fanatiske, at de i forbindels­e med jødedommen tillader at omskaere ellers velskabte drengebørn. Men der må bestemt vaere noget, som jeg har misforståe­t.

Veber Finnedal København

at EU’s regler om, at medlemssta­terne skal udbyde alle større offentlige anlaegsarb­ejder i hele EU er ved at ødelaegge Danmark. Der ryger milliarder af kroner ud af Danmark på den konto, og det arbejde, der bliver lavet her i landet, er i øvrigt noget bras. Lad danskere arbejde i Danmark!

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark