Ekstra Bladet

Det var så det femte øjenbryn!

– Det er nok ikke sidste gang, jeg skal sys med nål og tråd, siger Hans Lindberg, der var langt vaerre ramt, da han kvaestede sin ene nyre

-

SVETI MARTIN (Ekstra Bladet): Blodet flød, og der var drama for alle pengene, da Hans Lindberg og Mikkel Hansen med et ordentligt brag knaldede hovederne sammen i slutningen af torsdagens traening.

Dagen derpå flasher de begge det, der ligner en rigtig god start på et par solide blå øjne, men heldigvis var begge i stand til at traene fredag – og er meldt 100 pct. kampklar til Ungarn-kampen lørdag aften.

Laegen lige kommet

Laegen Morten Storgaard var netop tjekket ind i landsholds­lejren og til sin første traening, da uheldet skete.

– Jeg undersøgte naturligvi­s først, om der var symptomer på hjerneryst­else, men begge var heldigvis helt klare, fortaeller laegen, der måtte sy Hans Lindbergs højre øjenbryn med to sting, mens Mikkel Hansen dagen derpå har butterfly-plaster til at samle en revne i højre kind.

Det går nok

– Det er, hvad der sker til traening. Vi går til den, og en gang imellem sker der et uheld. Jeg har fået et par sting, og så kører vi videre. Der kommer formentlig et lille ar, fordi flaengen sidder et lille stykke under øjenbrynet. Det går nok. Det er fjerde eller femte gang, jeg flaekker et øjenbryn, siger Hans Lindberg.

– Hvad skete der?

– Jeg tror, Mikkel får et lille skub, idet han skyder, og jeg tyvstarter selvfølgel­ig i en kontra under spil til to mål. Så støder vi hovederne sammen. Jeg tror, ingen af os anede, hvad der foregik. I starten er man jo lidt chokeret over, hvad der er sket, erkender højrefløje­n.

– Man bliver vel nervøs for en hjerneryst­else?

– Selvfølgel­ig. Det er de opmaerksom­me på, men jeg har overhovede­t ikke haft ondt i hovedet, siger Hans Lindberg, der ikke regner et saebeøje for noget. For tre år siden var hans helbred og karriere truet, og han lå laenge på intensiv med en kvaestet nyre efter et sammenstød med Silvio Heinevette­r.

En ulempe

– Det haever heldigvis lidt mere opad, så det er ikke noget, der genere øjet og mit syn, og så har jeg altså prøvet det, der er vaerre, siger Hans Lindberg.

Det sammenrimp­ede øjenbryn kan naturligvi­s blive slået op igen, men so be it, siger fløjen:

– Det vil da vaere en ulempe, hvis det sker, men umiddelbar­t er det ikke noget, jeg taenker på. Hvis der kommer en albue og rammer, så skal det jo sys igen, men det er ikke noget, jeg spekulerer på. Hvis du taenker på, om jeg traekker mig, så kan jeg svare nej. Jeg har prøvet det her før, og det bliver nok heller ikke sidste gang.

Det er, hvad der sker til traening. Vi går til den, og en gang imellem sker der et uheld

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark