Ekstra Bladet

FULD FART PÅ VANVIDDET

-

Formel 1... Et vanvittigt prestige-projekt, der ikke hører hjemme i hyggelige København. Det er hovedsagel­igt de røde politikere, der på nuvaerende tidspunkt er modstander­e af racerløb gennem hovedstade­n – jeg må følge trop og sige, at Formel 1 efter min mening er både uinteressa­nt, ligegyldig­t, og barnligt.

Nok er der mange ’store’ drenge, hos hvem potensen ville sige til uanede højder, hvis løbet kom til byen – men hvorfor skal København tilfredsst­ille de få, når konsekvens­erne er håbløse og ulidelige?

Venstre-politikern­e Helge Sander og Brian Mikkelsen står for denne ’store’ begivenhed. Kunne de dog ikke finde på noget bedre, noget langt flere kunne få glaede af ? Trods alt er der tale om en meget begraenset målgruppe, og hvorfor skal de forkaeles på denne hidsige måde?

Der er reklamevae­rdi i foretagend­et, men også en kaempe risiko for megen negativ omtale. Alt i alt er det altså ikke en saerlig god idé. Lad dog København vaere! Tiden er ikke til fart og racerbiler – men til fred, glaede, sex og højt humør!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark