Ekstra Bladet

Det er en syg sag

-

Det er jo sygt, at tilsynelad­ende syge flygtninge/migranter kan rejse 10.000-15.000 kilometer for at søge om humanitaer hjaelp i Danmark. De har da tydeligvis råd til behandling i hjemlandet eller i et naerområde.

Det er endnu mere sygt, at integratio­nsminister Inger Støjberg (V), skal sidde og forsvare en sag om 11 syge personer over for en flok SF- og Enhedslist­enfolk. Der må da for fanden vaere andre og mere presserend­e sager, som disse venligboer­e kan diskutere.

Politikerl­eden vokser fortsat ufortrøden­t.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg Jeg har stor tillid til Inger Støjberg. Hun gør, hvad hun kan for at beskytte Danmark. Hun skal udfordre lovgivning­en og gå ind for at forandre den internatio­nale lovgivning om flygtninge.

Det kan ikke passe, at det ikke skal vaere muligt at sende en asylansøge­r, der kommer til Danmark, tilbage, alene fordi han ikke kan få medicin i sit hjemland. Det kan ikke vaere vores problem. Går den, bliver der pludselig mange syge asylansøge­re i Danmark. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

 ?? FOTO: J. ADRIAN/RITZAU SCANPIX ?? Inger Støjberg er en vigtig del af kampen for Danmark, mener Tommy Ørum Pedersen.
FOTO: J. ADRIAN/RITZAU SCANPIX Inger Støjberg er en vigtig del af kampen for Danmark, mener Tommy Ørum Pedersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark