Ekstra Bladet

Umuligt at smide de kriminelle ud

- Jan Dollerup Gedservej 104 Nykøbing Falster Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsdo­mstol har de seneste mange år til stadighed udvidet fortolknin­gen af Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsko­nvention.

Jeg mener ikke nødvendigv­is, at man skal udvise alvorligt syge mennesker, der ikke kan få behandling i deres hjemlande, men det jeg har ondt af er, at vi skal danse efter en udenlandsk domstols pibe. Det dér burde vi melde os ud af !

Det er den samme konvention/ domstol, som gør, at vi ikke kan smide sigøjner-bossen Gimi Levakovic ud af landet, skønt hans mindre børn ville have rigtig godt af at komme vaek fra hans Flemming Eberhardt Brønshøj mildest talt uheldige indflydels­e. Vi kan heller ikke sende udviste kriminelle som Danny Abdalla hjem, og vi kan ikke sende rumaenske kriminelle til afsoning i hjemlandet, fordi arealet på deres kommende faengselsc­elle er for lille. Henrik Schaufuss Hostrups Have 24 Frederiksb­erg

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Københavns styre er en sjov størrelse. Det er åbenbart helt i orden, at unge mennesker fra hovedstade­n og omegn til stor gene for mange af byens indbyggere laver larm i gaden tisser alt godt og grundigt til under Distortion.
Samtidig afviser man...
FOTO: JAN SOMMER Københavns styre er en sjov størrelse. Det er åbenbart helt i orden, at unge mennesker fra hovedstade­n og omegn til stor gene for mange af byens indbyggere laver larm i gaden tisser alt godt og grundigt til under Distortion. Samtidig afviser man...
 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Sigøjnerbo­ssen Gimi Levakovic.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Sigøjnerbo­ssen Gimi Levakovic.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark