Ekstra Bladet

Ovenpå igen JEG NOK SKULLE HAVE REAGERET LIDT HURTIGERE

ORALSEX-SKANDALEN: Susan K har fået styr på fremtiden, efter at hun blev fyret fra bodegaen Kurts Mor, da et par havde haft sex på et bord midt i lokalet

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Siden Susan K tilbage i december blev fyret fra den aarhusians­ke bodega Kurts Mor, fordi et overordent­ligt kaerligt par havde oralsex på et bord på hendes vagt, har der vaeret larmende tavshed fra den blonde reality-babe.

Fredag aften mødte Ekstra Bladet Susan K på den røde løber til Reality Awards 2018, og her åbnede realitystj­ernen for første gang op og fortalte om oralsex-sagen, der kostede hende jobbet som bartender og for en stund fik hende på alles laeber.

En speciel situation

På den røde løber lagde Susan K da heller ikke skjul på, at den seneste måned har vaeret en hård tid for hende, og at fyringen har gjort et stort indtryk på hende.

– Det har vaeret dejligt at få sagen lidt på afstand den seneste tid, for det er en meget ubehagelig situation, jeg har vaeret i, og jeg synes ikke, at den er retfaerdig, men jeg har fået støtte fra mange kanter, så det er dejligt.

I en video af episoden på bodegaen, som har vaeret vist på ekstrablad­et.dk, fremgår det, at Susan K henvendt til parret, der har sex, siger: ’Jeg taenker måske lige, toilettet er passende.’

Betty Jensen, der ejer Kurts Mor, har ikke ønsket at kommentere sagen over for Ekstra Bladet, men har tidligere fortalt til BT, at hun er vred over, at Susan K ikke greb ind og i stedet tog billeder af parret.

– Hun skraldgrin­ede og sagde: ’Betty Betty, der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre?’ Så blev jeg gal og sagde: Susan! Få dem stoppet og smid dem ud.

Set i bakspejlet synes Susan K da også, at hun med fordel kunne have reageret anderledes for at stoppe seancen, men hun afviser, at hun har taget billeder eller grint af parret.

– Det er en speciel situation at stå i som bartender, men det, der skete den aften, er sket mange gange på Kurts Mor, sagde Susan K til Ekstra Bladet og fortsatte:

– Man kan sige, at jeg nok skulle have reageret lidt hurtigere. Det kunne jeg også godt have gjort, men det er vi ikke vant til at få fortalt, så ja – den går nok begge veje.

Er sunket dybt

Susan K lagde dog over for Ekstra Bladet ikke skjul på, at hun i dag ikke har meget tilovers for Betty Jensen.

– Jeg synes ikke, at det er vaerd at synke ned på det niveau, som hun har gjort og svine hinanden til. Samarbejde­t blev afsluttet på en god måde, indtil hun haengte mig ud på nettet, og så må hun selv tage de konsekvens­er, som det nu får for hende.

– Så du har ikke lyst til at svare igen på de ting, hun har anklaget dig for?

– Nej. Jeg synes bare ikke, at der er grund til at gå ud og vaere lige så dum, for vi har også haft et godt samarbejde, og Kurts Mor er et dejligt sted. Det er måske bare hendes lederevner, der ikke lige helt raekker.

Susan K har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun har hyret stjerneadv­okaten Michael Juul Eriksen i forbindels­e med fyringen, og at sagen er blevet meldt til hendes fagforenin­g. Hun mener nemlig, at der er tale om en uretmaessi­g fyring.

Ifølge realitystj­ernen er fagforenin­gen stadig i fuld gang med at undersøge de naermere omstaendig­heder, og før den er kommet til en konklusion, vil Susan K og hendes advokat ikke gøre mere.

Det er en ubehagelig situation, jeg har vaeret i, og jeg synes ikke, at den er retfaerdig

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT/RITZAU SCANPIX ?? Susan løb med juryens aerespris ved Reality Awards 2018 efter fyringen fra bodegaen Kurts Mor. Sagen var både ubehagelig og uretfaerdi­g, mener hun – men nu er realitystj­ernen tilbage med ny energi og nyt job.
FOTO: MOGENS FLINDT/RITZAU SCANPIX Susan løb med juryens aerespris ved Reality Awards 2018 efter fyringen fra bodegaen Kurts Mor. Sagen var både ubehagelig og uretfaerdi­g, mener hun – men nu er realitystj­ernen tilbage med ny energi og nyt job.
 ?? FOTO: E. VAN NORDE/RITZAU SCANPIX ?? Susan K er ikke ked af, at hun ikke laengere skal arbejde her på bodegaen Kurts Mor.
FOTO: E. VAN NORDE/RITZAU SCANPIX Susan K er ikke ked af, at hun ikke laengere skal arbejde her på bodegaen Kurts Mor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark