Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Hold øje med din vaegt i dag. Din dag vil lysne op, idet en sundere økonomi begynder at tage form igen. Du kommer desuden til at skabe nye vigtige kontakter gennem dine venner. Din kaerlighed bliver prioritere­t ned, når du står ansigt til ansigt med realiteter­ne i livet.

LØVEN 22/7-22/8

Giv din partner det private rum, han eller hun har brug for - og få styr på din jalousi. Pas på ikke at bruge for mange penge på andre. Brug tid sammen med dem du elsker for at henoprette din mentale styrke.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du vil have ekstra let ved at imponere folk med din positive indstillin­g og fremadsyne­thed. Stor chance for at du vil tabe dine penge, hvis du ikke taenker dig om, før du investerer. Økonomisk ser det fint ud, men du vil skulle fokusere på et lille barn blandt dine venner.

TYREN 20/4-20/5

Forkael din krop med en lang gå tur. Se hvor langt du kan nå - uden at belaste din krop. Brug dagen på at straebe efter at blive den bedste, du kan vaere. Både privat såvel som på jobbet. Det kommer til at give pote og dit selvvaerd vil få et lille skub i den rigtige retning.

JOMFRUEN 23/8-22/9

I dag bør du tage den med ro og nyde livet. Kast alle spaendinge­r og stress fra dig og forny din mentale balance gennem meditation eller massage. Du vil sandsynlig­vis hygge dig med vennerne men hold fast på pengene. Der vil vaere en del at se til i hjemmet.

STENBUKKEN 21/12-19/1

I dag er det en god idé at dyrke sport med henblik på at holde din krop sund og i topform. Hvis der er penge til det, kan du investere i obligation­er eller valuta for at sikre dine fremtidsud­sigter.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

I dag kan du føle dig presset på grund af de dage, der ligger foran dig. Pengemaess­igt ser det godt ud, men pas på de ikke glider fra dig al for hurtigt. Det kan vaere svaert at have med dine foraeldre at gøre i dag. Din kaereste eller partner kan vaere svaer at tale med.

VAEGTEN 23/9-22/10

Hold dig ung gennem leg. Hvis der er plads til det i dag, skal du bare give slip og komme ud og bryde din normale dagsrytme. Antikvitet­er og smykker vil vaere fornuftige investerin­ger, mens bolig og valuta ikke kommer til at give pote. Din partner vil gå ekstra langt for at gøre dig glad i dag.

Vandmanden 20/1-18/2

Lad ikke spaendinge­r på jobbet påvirke dit helbred i dag. Udvis årvågenhed når du håndterer dine økonomiske sager. Det bliver en god dag for dig, når det handler om dit udseende og den måde, du påvirker andre på.

KREBSEN 21/6-21/7

Hold dit humør højt gennem socialt samvaer på jobbet og med dine venner. Brug ikke for mange penge på varer, du ikke har brug for.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du er i fare for at blive en smule syg i dag og det hele kommer fra stress. Brug tid blandt venner og familie for at koble af senere. Du er desuden i fare for at blive udnyttet økonomisk - så hold pengene taet på kroppen og dankortet i ro. Børn kan føles som en torn i bagdelen i dag.

FISKENE 19/2-19/3

Dit helbred ser ud til at vaere ok. Høje udgifter kan komme til at spaende ben for nogle af de idéer, du er igang med at arbejde på. Din partners helbred kan give anledning til en del bekymring. Personlige relationer er i fare for at gå i stykker på grund af forskellig­e holdninger til vigtige ting.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark