Ekstra Bladet

NALLERNE VAEK FRA ERIKSEN!

SKAL HOLDE BEJLERE VAEK: Tottenham vil belønne danskeren for sit gode spil, selv om parterne har kontrakt med hinanden til sommeren 2020

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Det er kun halvandet år siden, Christian Eriksen forlaenged­e sin kontrakt med Tottenham Hotspur frem til sommeren 2020.

En underskrif­t, der sikrede fynboen en ugeløn på 615.000 kr. for fortsat at udfolde sin fodboldgen­ialiteter i London.

Men ifølge flere britiske medier, heriblandt The Times, er manager Mauricio Pochettino og bestyrelse­sformand Daniel Levy så glade for deres danske kreatør på midtbanen, at man allerede nu er ved at strikke en ny kontrakt sammen.

På den måde kan man både belønne Christian Eriksen for sin sportslige fremgang og samtidig holde eventuelle bejlere vaek fra den brandvarme dansker, der blandt andet er blevet kaedet sammen med FC Barcelona ved forskellig­e lejlighede­r.

Lønforhøje­lse

Avisen melder ikke noget om, hvor laenge Spurs ønsker at holde på den danske landsholds­profil, men Eriksen kan formentlig se frem til en klaekkelig lønforhøje­lse.

Det er dog ikke kun det danske es, der skal have en ny kontrakt, hvis det står til beslutning­stagerne i Tottenham.

The Times skriver nemlig videre, at London-klubben vil åbne kontraktfo­rhandlinge­r med Son Heung-min og samtidig give Harry Kane en lønforhøje­lse. Også Dele Alli og Toby Alderweire­ld kan se frem til nye kontrakter.

49 mål i 207 kampe

Christian Eriksen skiftede til Tottenham fra Ajax Amsterdam i sommeren 2013, og siden er det blevet til 206 kampe for hovedstads­klubben med 48 mål til følge.

Alene i denne saeson er det blevet til fem mål og seks assists i Premier League, mens Eriksen har vaeret med til at spille Tottenham videre i Champions League og blandt andet bidraget til en sejr over Real Madrid på Wembley.

Endda med en scoring.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Brandvarme Brandvarme Heung-Min Son og Christian Eriksen har en fest i Tottenham. Son scorede kampens første mål og lagde op til det andet. Christian Eriksen scorede til 4-0.
FOTO: ALL OVER PRESS Brandvarme Brandvarme Heung-Min Son og Christian Eriksen har en fest i Tottenham. Son scorede kampens første mål og lagde op til det andet. Christian Eriksen scorede til 4-0.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark