Ekstra Bladet

Kanon-Kane scorede sig til ny rekord

-

Det er ikke så saert, Tottenham ønsker at forlaenge kontrakter­ne med både Christian Eriksen, Son Heung-min og Harry Kane.

Det farlige Spurs-trekløver stod nemlig bag Tottenhams sikre 4-0-hjemmesejr mod Everton i aftes i Premier League.

Saerligt sydkoreans­ke Son var i hopla fra start på Wembley, og den vaevre offensivsp­iller bragte vaerterne foran efter 26 minutter. Christian Eriksen viste sit sin sublime sparketekn­ik, da han fandt Serge Aurier med en smuk tvaerpasni­ng, og herefter serverede Aurier med et hårdt, fladt indlaeg bolden foran Son, der ikke kunne undgå at komme på måltavlen.

Kort inde i anden halvleg var Son Heung-min på spil igen, da han erobrede bolden og satte kursen mod kassen. Sydkoreane­rens afslutning var dog så ringe, at det blev til en frispilnin­g af Harry Kane i det lille felt. Kane var i en klar offside-position, men linjedomme­ren undlod at reagere.

Den altid farlige angriber scorede dog et mere reelt mål til 3-0, da han på bedste Harry Kane-manér bugserede et indlaeg i nettet – og dermed blev Kane den mest scorende Tottenham-spiller i Premier League nogensinde med sine 98 mål i blot 135 kampe. Ganske enkelt imponerend­e!

Christian Eriksen gjorde sig i slutminutt­erne yderligere fortjent til den angivelige lønforhøje­lse, som Daniel Levy vifter foran snuden på danskeren. På smukt haelforarb­ejde af Dele Alli klappede Christian Eriksen det sidste søm i Evertons ligkiste med højrebenet.

tna

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Harry Kane er ustoppelig. I går blev det så til to scoringer og en rekord.
FOTO: ALL OVER PRESS Harry Kane er ustoppelig. I går blev det så til to scoringer og en rekord.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark