REEL YDMYGELSE

For femte gang i ti hjemmekamp­e i ligaen smed Real Madrid point

- Ritzau

Hjemmekamp­e i Primera Division for Real Madrid har i mange år naermest vaeret garanti for tre point, men i denne saeson kan mestrene slet ikke finde niveauet i egen hule.

I går kunne Villarreal som den femte af ti ligamodsta­ndere rejse fra Bernabeu med point, da gaesterne vandt 1-0 på en sen scoring.

De første 45 minutter var en meget lige affaere, hvor begge mandskaber fik skabt et par gode chancer.

Isaer fik Cristiano Ronaldo et stort tilbud med omkring ti minutter til pause, da han blev spillet helt fri taet under mål.

Men Ronaldo blev ramt på benet af en Villarreal-spiller, lige inden han skulle sparke, så han naermest vaeltede ind i bolden og afsluttede direkte på målmand Sergio Asenjo.

Godt kontraspil

Ronaldo appellered­e for straffespa­rk, ligesom Gareth Bale havde gjort forinden, da hans hovedstød ramte en hånd, men begge gange vinkede dommeren afvaergend­e.

Villarreal er et af de hold, som sammen med Real Madrid kaemper for at snuppe en plads i top-4, som giver adgang til Champions League.

Og gaesterne var på ingen måde kommet til Bernabeu for at fedte en remis hjem.

Villarreal var godt med i kampen hele vejen, og isaer på kontra skabte holdet flere gode tilbud.

I den sidste halve time intensiver­ede Real Madrid presset, men mestrene havde fortsat svaert ved at skabe store chancer.

Dels stod Villarreal­s bagkaede som oftest rigtigt placeret, og dels manglede der kvalitet i de afgørende aflevering­er og indlaeg fra hjemmehold­et.

Mens frustratio­nen over den manglende scoring blev mere og mere tydelig hos de hvidklaedt­e, så bankede Pablo Fornals et smerteligt søm i hovedsklub­bens kiste få minutter før tid.

På en kontra reddede Keylor Navas i første omgang Real Madrid med en flot parade, men returbolde­n havnede hos Fornals, som elegant chippede sejrsmålet ind. Med sejren er Villarreal nu kun ét point efter Real Madrid i tabellen.

Real Madrid har dog en kamp til gode.

Barcelona topper raekken med 48 point.

?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Villareals Pablo Fornals har netop scoret sejrsmålet mod maegtige Real Madrid.